17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудна , трудна, колко да е трудна тая победа.Най-трудната обаче си беше срещу Евертън с гола в 96-та минута.

вече всичко е ясно - лузърите ги гласят за шампоани. съдиите ги подпират та дрънкат. ама редно си е и те да са шампоани, пък след 30-тина години пак. иначе са много велик обор, няма спор - по титла на 30 години...дори ЛеWCки печелят по-често първенството.

Абе сега без Дъвката, от когото трепереха съдиите, ми се струва, че един друг отбор ще чака 30 години за титла. Иначе предпочиташ явно чаршафите пред Ливърпул. Хайде, стягай се утре за Тотнъм. Сушоара тоя път няма да помогне.

аз не гледам куци обори и недъгави шампионати. дреме ми за Мангалчестър, Манафчестър, Чукотка, А-нал, Лузърпул или пък Картофите за които говориш, че утре щели да бият. още по-малко ме вълнува кой колко години няма да е шампоан. аз съм на принципа най-добрият да печели, но нека е на терена и с игра, а не със съдийски аванти като Лузърите.

Комбайнера си е фен на лудогорец, какво го интересува Висшата лига. ;) Добре е обаче да гледаш мача и да знаеш правилата преди да коментираш. Дуспата нямаше как да не я дадат, 100%. Тоя дето е писал коментара най-вече или не е гледал или е на заплата при друг. Обикновено такива коментари след мача, нашите труженици на перуката превеждат от някой английски сайт, защото нямат време да гледат мача.

Ех този Салах! Сложи в джобчето си Неймар, Меси и КР едновременно. Като сложим и корумпираните съдии, може и да добутат до титла Лузера.