17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович ще бъде номер 8 в света.

Когато политиката се намеси в спортс

Радвайте се! Това ще ви остане! Където конспирация го изпусне ще ви разкаже!!!

Господ наказва Джокович задето Серджан обвини Григор, че го е заразил на адриатика опън преди 2 години.

Извергите не можаха да преживеят че Джокович е най-добрия на всички време и непобедим в близко бъдеще! Ако на някой не му е ясно - падането на позициите е защото не го пускат да играе: Ако не си защитиш позицията на турнира от предходната година - губиш точките които си спечелил. А той беше победител във всички! Съответно му вземат точките!

За сметка на тва Федерер седя в десетката две години без да играе...

Няма начин.

Краварите сигурно се страхуват, че Джокера може да зарази Бидона ??

Тоа е псевдодемокрацията на капиталистите! Света не върви на добре! В спорта няма значение вече дали си добър или не, важното е да си послушен на системата....На същата тази система не и трябват герои и ли силни личности, исок интелект и собствено мнение! ТАкива хора са неудобни за върхушката и не се подчиняват на малоумните правила! Евала Ноле! Всички свободомислещи хора са с теб! Всеки знае кой е най-добрия!

Всички знаят, че е реалния номер 1 А сащ се излагат яко.

Човек трябва да си отстоява принципите. Не е като да няма достатъчно пари. Утре да спре с тениса е уреден до живот. И със запазени принципи. Трябва да е горд със себе си.

Вселенска истина драги ми умници: за да стигнеш някъде, трябва да оставиш нещо. И ако за вас за да стигнете до селото си трябва да оставите в природата 20 литра бензин, при него ще е нещо друго, за да стигне пак върхът. Той си знае какво, а вие вижте там да е остра мотиката.

По-добре здраве и свобода от колкото инфаркти или робство...

тогава и успехът в тази област зависи от различно от спортните постижения и професионални качества условие - да си покорен на системата.