Ема Радукану се раздели с треньора, с когото постигна шеметния успех на US Open

Договорът с Андрю Ричардсън е бил само за турнирите в САЩ и изненадващо не е подновен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имали нужда от някой с голям опит. Глупости на търкалета. Всичко опира до финансовите условия на договора. Когато не си известен те не са много добри за тенесиста. Когато обаче си известен може да удариш по масата и да наложиш свои условия. Така стана и с Осака.

Не се пише тенесист а пенисист

момиче може и да не стигне до номер 1

Ако нещо работи добре, не го пипай - народна мъдрост :D Майтапът настрана, ясно е че ще търсят надграждане, но доста често това води приземяване но дано да грешим, защото малката е доста талантлива. И друг момент има тук, поне на мен това вчешателство на семейството малко не ми харесва

Напълно нормално и логично. Вече спечели пари, може да си позволи екип от по високо ниво. Можеше обаче под една или друга форма да остави този човек в екипа си, все пак я направи шампионка.

Голяма грешка! Когато нещо работи и е успешно, като формула, то не се пипа и не се променя докато носи успех! Особенно в спорта, където има толкова много методики и това че една работи добре за един тенисист не значи че ще работи за друг! Винаги е нужен период на адаптация през който резултатите обикновенно спадат и тогава настава една паника в състезателя дали е постъпил правилно или не, дали да се върне на предишния начин на подготовка или да упорства в новия докато той донесе резултат и колко дълго да ги чака. А сезона си тече и кашата става пълна. Има случаи на тенисисти, които се сриват в резултатите си само защото са си сменили ракетата за новия сезон, какво остава за смяна на треньора! Смятам, че семейството на Радукано греши с това решение, но бъдещето ще покаже!

Сещам се за доста талантливи и обещаващи играчи, които бяха съсипани заради комплексите и парвенющината на родителите им. Дано този случай не е такъв.