17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Голът бе дело на Демарая Грей в 55-та минута. Играчът свали екипа си, а под него пишеше "За Вишай"." като всеки нормален и разумен човек не гледам това умряло първенство. обаче не мога да отбележа факта, че голмайстора е получил жълт картон след гола. очевидно заради свалената си тениска. под нея е имало упоменателен надпис в чест на онзи заради когото е имало минута мълчание. правилата са си правила, но никое правило не може да е над общочовешките норми. този съдия е жалък. можеше да не вади картон в този конкретен случай. това е същото като при първият случай с изваждане на топката в тъч заради контузен футболист и след това връщането й от съперника.

И за тех си трябва да бият, че без Вишай клуба им заминава на баня. Всеки да се спасява по единично ;)

Ами май не си съвсем прав. Бяха писали, че клуба остава в семейството му и сина му щял да движи нещата. Нещо такова четох, но може и да бъркам.