17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо. Млад е, ще се научи. Не да плува, а да не се цепи. Не след три години, а след три месеца я камилата, я камиларя. Така, че само труд, труд, и резултатите я дойдат, я не, но това е рецептата за успех в спорта. Труд и скромност. Поне трима видях да стават Олимпийски шампиони по тази схема. Пожелавам успех и титли на това момче, но няма да си кривя душата - не съм оптимист.

А ВЧЕРА като се класира на полуфиналните серии, БЕШЕ НАПЕРИЛ ГРЕБЕНА И ВИКАШЕ "А на тия които критикуват много в България- наздраве". За това самочувствие са виновни до голяма степен медиите, които величаят като олимпийски шампион състезател, класирал се на 15 място. Само да припомня, че в Сеул 88 България имаше 11 олимпийски шампиони. И никой не е бил толкова нагъл

Класирането беше с подобрен личен и забележи национален рекорд! Никой не ти е казвал, че се бори за олимпийска титла! Такива са вьзможностире на родния спорт! Но има няколко млади и наистина талантливи плувци, които все още не са развили пьлния си потенциал и те имат право и би следвало да са сьс самочувствие! Скромността е за тези, които нямат други качества. Може би за това толкова дьржиш на нея! Важното е, че момчето се постара и постигна добър резултат. В този спорт има и други фактори за съжаление, освен таланта и тренировките, и ние изоставаме там за добро или зло!

Наздраве! Нема да се кОсиш!

Наздраве

Това 15-то място от 15 общо участници ли са? Не зам как може да се гордее е номер 15. Да е в топ 3 да го хвалете, ама на дъното какво има да се коментира изобщо издънката. Ама толкова си може момчето, стероидите му не са като тези на американците.

Това най-тъпия коментар от най-тъпите ли е? След като не разбираш от спорт и не ти е интересно иди си в пенсионерския клуб и обсъждай политиката и траекторията на падащите от дърветата листенца.

Най вероятно ти си старчок, който от всичко разбира и то много. Ех бай Ганьо, дуеш се като пуяк а си въздух сгъстен.

Наздраве!

Браво! 15 в света изобщо не е зле за малка България! И е значително по-добре от прехвалената ни "звезда" с много голяма уста, Антъни Иванов. (Боже, що за име за български младеж??!)

Браво. Бъди жив здрав и все така позитивен