17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва накрая ''Неподвластни никому!'' не се ли нарича двойно отрицание в българския език? На мен ми звучи като 'Подвластни всекиму'... Та да попитам: Прав ли съм или Да бе, да?

Същински селяци сте си. Дори някой да ви вземе в Операта, като монтьорчета, и да ви тътне в главата опера след опрера си оставате все същите селяндури. С тази разлика, че ни сеете, ни развъждате добитък, само киснете в София. И с цялата ви куха кратуна не написахте "1300 години България", "Анархия" или поне "Хикс, Игрек и Кратко И", а написахте... "Локо". Това, за съжаление доказва, че който не е за опера, не е за опера. Дори да я слуша като част от длъжностната характеристика десет години, пак си остава селяндур, който не усеща чуждата култура, и не разгадава символите на собствената си такава. Поне да не се подиграва с мъртвите. Акад. Картаров хулаво ги уволнява, но трябва да има централизиран черен списък за такива "държавни служители". Те са си носили спрей, мама му стара... Кой тръгва в чужбина със средства за вандализъм?

Според мен оградата бе някакво временно сложено ПВЦ, а не ламарина. Някакъв от операта каза, че е пластмаса, така че сигурно съм прав. Ламарината се гъне по друг начин, а тези плоскости бяха сравнително гладки и само общо огънати, а и боя не стои така равномерно на ламарина. В далечината се вижда самият паметник, на около 50-тина метра. И аз казах, че ни будалкат. Макар да се оказа по-малко будалкането, от колкото допусках. Случаят можеше и изобщо да не съществува, но се оказа реален.

Ограда или НЕ и от каквото ще да е не оправдава ПРОСТАЩИНАТА на простаците, които са драскали , а по въпроса за ниските доходи и разните увеличения се обърнете към БКП или БСП, които ограбиха България и продължават да плюят по РОДИНАТА НИ !

Да си фен на българския футбол е все едно да си фен на вакума под налягане, сирвч на нищото, сиреч си идиот...клиничен случай.

В Япония, каеш, спрейове не се продават?