17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малката се е закачала, той се е вързал, после е късно. Ако спи с нея гори от прокуратурата, а хлапетата може да са много настоятелни

за отстраняване на конкуренцията. няма нищо по-лесно от спретване на виртуална историйка - пишат и пращат от акаунта му, после иди докажи, че не си виновен. добре дошло за конкурентите, които не се спират пред нищо.

Нека следваме евро-атлантическите ценности ...според Тиквата! И ще станем ненормалници като този

В Русия това дори не се наказва. На 15 вече са преспали с половината 'пацанчики' от квартала. Но за тиквоча си прав, ама добави и другите боклуци, не само него.

Тоя как не го е гнус да пипа тая африканска маймуна, на снимката ??? Може да се зарази с СПИН, Ебола или дуга гадна зараза.

А пък Марийка снимала селския бик с разтегтат...от близък план и ми го праща,..да ме плаши!

ако беше американец, нещата щяха да се потулят като историята с мъжа на секретарката на Хилъри, който беше пращал снимки на мъжеството си на малолетни.

но за да не ми се вменява писането на фейкове - секретарката е Хума Абедин, чийто съпруг е влиятелен политик-демократ, изпращал снимки на малолетните си последователки в туитър. що се отнася до французина, ако девойките са го лъгали за възрастта си, абе има много ако... хубаво момче е, все да не е прял до сваляе на малолетни в интернет - споменатия чичка е бил на 46 години и там нещата са доказани.