17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък мен даже не ме питаха. Направо ми я намалиха. Шефът дори намекна, че може и съвсем да ми спрат заплатата.

Къде ще ги дарят по-точно!?!? Алчността ще погуби света!

Тия са много забавни. Да даряват парите, вместо да ги оставят в богатите собственици. Хахаха. Повярвали са си, че са изключителни и незаменими. Богатите собственици май ще ги отпратят към борсата скоро

В статията са забравили да споменат главния довод на капитаните, а имено, че ако заплатите на футболистите намалеят с 30%, то това означава и значително по-малки данъци влизащи в хазната. По груби сметки тези 30%, ще спестят около 500 милиона паунда в хазната. Не виждам нещо лошо да се дарят парите, вместо да останат наистина в, както те се изразяват - богатите собственици.

Тези като нашите депутати...

Егоистите нищо няма да дарят. Руни каза, че щял да дари ако националната здравна служба го помолела. Само с него ще се занимават с момента. Освен това, всичките милионери футболисти си крият парите в офшорки и плащат смешни данъци. Така че и аргумента за 500 млн загуби за хазната са пълна лъжа. Просто свикнаха да получават гигантски суми за посредствените си умения и изгубиха връзка с действителноста. Но английските запалянковци, повечето от които едва свързват двата края и в края на месеца няма да могат да си платят наема, продължават да пълнят стадионите.

tonk11

В интерес на истината ако наистина дарят парите ще е по-добре. А след подобна публичност няма да посмеят да не го направят.

По-добре богатите собственици да дарят сумите предназначени за заплати и да посочат вратата на тези самозабравили се и безполезни индивиди! Не е работа на служителите да управляват финансовите средства особено когато никой не ги пита!

Колкото нашите депутати ще си дарят заплатите ако си ги увеличат, толкова и ритнитопковците. Откъм гьонсуратлък са си лика прилика.

Те ако искаха да даряват, досега да са дарили. Шайка парвенюта, които са звезди, просто защото досега футбола имаше аудитория, която медийните компании и клубовете монетизираха. Без публика повечето от тях ще са най-обикновенно дърводелци, житни бегачи и клоуни, каквито всъщност са.

в сегашната ситуация решението е едно закриване на „футбола„

с лигата на "джентълмените". Това са едни комерсиални личности. При това дребни душици. Сакън да не му намалее заплата от 100 000 Паунда седмично на 70 000 Паунда седмично. Жалки душици. Обичан футбола. Харесвам футбола. Но моралното ниво на изпълнителите ме отблъсква.