17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офцъ сър

Тоя травестит и другите подобни отрепки са способни само на мръсотии - подиграват се с химна, пикаят върху знамена, завират си някакви неща по дупките на публични места. Защото в противен случай никой няма да им обърне внимание.

Обратните и черните взеха да стават досадни. И аз искам много неща, но се съобразявам с реалностите.

Досаден педал, че и грозен

Свиквайте, нали такива са ви ценностите - педали, маски, лезбийки, като ви заколи циганина, ще ви съди, че си е изцапал ножа! Скоро, ако вие кандидатствате за работа и се появи джендър - ще вземат джендъра, че горка им майка, ако е дискриминиран. За пример давам обявите за работа в Германия, където по закон се пишат m/f/d - три пола:) Нали това искате, всички останали били комунисти?!

Само такива постъпки и начин на мислене правят хората велики! Прекланям се пред тази спортистка, защитила призванието да е №1 в своя спорт със своето поведение на и извън терена!

Не, той/тя не вбесява белите, а хетеросексуалните, които по ден случайност са и бели. Затвор за такива боклуци!

Незнам защо този господин се възмущава как черните в Америка са много зле и са тормозени. Нейният Любимец Капернек,който коленичи на химна одъртя и за Мишо не става. Де и аз да бях роб и да взимам пом100 милиона гущера на година, както и всички от НБА. А много добре видяхме кой тараши магазините покрай безредиците. Да си коленичи и там да си стои защото и без това за нищо не става.

-Абе тия какво искат!? -Педераси, Сър...

Обратни, черни и мюсюлмани, в единен фронт срещу бяла, хетеросксуална християнска Европа. За кефа на сОрос и соросоподобните.

Щом толкова защитава цветнокожите значи е пробвала черния му.

кога и защо коленичат жените?

навик...

Когато мият пода или смучат любима близалка. Познах ли?

Що не си лиже черни катерички и да си кротува?

Ако си свалиш гащите, ще ги умилиш.

Що ни занимавате с тази педерастка?

Ако имаше ограничения ти нямаше да можеш изобщо да играеш футбол!!! Пък и капитан на отбора?! Никой не смее да те бутне да не кажеш, че си дискриминирана! Такивакато тед под предлог, че ги дискриминират бая далече стигнаха!

Тая, ако е психясала, би трябвало да се лекува в болница или лудница и да изгони НАДАЛЕЧЕ всякакви араби, негри и мангали, които я изнервят като вдигат шум и искат да я правят на проститутка, просякиня..

още едно доказателство, че тези извратеняяци са срам и унижение за всяка нация

нищо не разбрах.....от словесните чикии на тая...и ами да белите и азиатците имат превъзходство в доста сфери...факти......както и черните са добри в други като тичане и баскетбол...за друго не се сещам..... както и някои нации са по интелигенти от други....факти...аз няма за какво да се извинявам на някога заради света на кожата си и за това че съм по-умен от него....и не не си ме изнервила...просто си показала колко си тъ...па ооопс тъ...по

Фактите са че черните са добри в бягането, а белите в стрелбата, а когато фактите говорят...

Къв тоз...ва...ама уфсъ дори не сме чували за теб...айде у лево....

Обратното си е обратно! Прави всичко на обратно! Голяма новина, клекнала била!

Къф тоз анунимен травестит?

е поредното извращение на природата което има поле за изява.

Ако искаш се нагъзи, бузите си разтвори - все ми е тая ! Нито си ме вбесила , нито някога ще го направиш ! Ако не беше сбъркана , никой нямаше да те знае!

Футболистка номер едно, ама друг път. Изцяло политическо решение. Въпросната деградантка не беше направила абсолютно нищо значително за годината, в която и връчиха "Златната Топка" и това се превърна в огромен скандал, но лесно потулен от масовите медии. Много е гнусна манипулацията на медиите, които всъщност са просто инструмент на една шепа хора, които определят какво ще е популярно за деня.

Бял боклук !

Шибана ненормалница!

Е такива много ме кефят. Тръмпи грам не ги е критикувал за нищо ама се пенят. Сега да се радват на Байдъня който ще направи данъците 60%+ и тогава да видим колко ще са щастливи.

Мамата им таковА на белите, ей! Сега всичко искат да са черни и педали. Ей ги там навън палят огньове за да могат да се намажат със сажди и си го подават един на друг. Велика лизблизка си , шъ знайш. Щъ запомнят във вековете. Хвала такива лгбт-исти, Айнщайн задминаха по известност.

и издухала щом си коленичила

Боклук.Това е типичен пример за черен расизьм,който се проявява всеки ден в Америка,а говорят ,че белите са расисти.Хамилтьн е сьщия болен боклук.Ако имаше расизьм кой щеше да им даде шанс да станат велики спортисти.

Като те изнасили някой черен,друга песен ще запееш,но не вярвам,защото си полумъж !

А бе,този проверяван ли е какво има в гащите ? Да не се окаже футболист на годината ?

Може някоя черна да я изнасили:)))

На тая не, ама на майка и с удоволствие ще и го .......

Тая защо е вбесила родителите и роднините си ?

Фен съм на Меган Рапино. Харесвам, че предизвиква хората да излязат от зоната си на комфорт. Въпреки това не съм фен на обобщенията бели - черни - хетеро - хомо. Има прекрасни хора и от двете раси както и от всички сексуалности, както и мърша от всички. Нека се гледа всеки конкретен случай и ако има нередност да се разследва, наказва, променя.

Грозна, извратена разпоретина.

Ритай топката там и не ръси акъл.

Ако иска да посреща химна на шпагат, чакай да си го преместя в другия крачол, че много се впечатлих

Лезбиянка

DA TI GO NACHUKAV V USTATA MA LEZBO!!!!

Тоя педал съвсем изпростя

Вбесила е само хората които се занимават да и четат отчаяните опити да мисли. Че ритнитопковците не са най умните е така, а а тая троши тъпо и наглометъра

тази другарка се е взела на сериозно. Явно си мисли, че някой много се интересува какво прави! Още по-интересното е, защо ни съобщавате тази простотия! Поръчкова платена статия ли е това? Ако е така, трябва да го напишете, че е платено съдържание!

Просто поредната лява пропаганда.

Инвалидите са сбъркан народ, това нещо не пада по-долу.