17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гаел е невероятен човек и прекрасен спортист.Пожелавам му час по-скоро да се измъкне от дупката и да си заеме мястото в света на тениса.Успех, Момфи!!!

вие в една детска градина ли сте били?

Дано успее момчето - симпатяга е!

Чакам да видя бледолик нигериец да представлява страната се. Какво ли ще е пък когато само вратаря на Камерун е черен? На това му викам аз либерални виждания.

Черните са Като Деца не са Хитри Невини са И затова ги мислят за прости !! А тоя Е и изкрен човечен е От Мен и Бог Успех !!

Гледал съм го наживо в София. Голям тенисист, изключителен атлет (преди тениса като младеж е бил състезател по лека атлетика) и изключителен шоумен! Аз разбирам нещо от тенис, играя аматьорски тенис от няколко десетилетия. На турнира в София веднъж Монфис беше изхвърлен от противника си далеч назад зад и встрани от корта, след което противникът му пусна перфектна къса топка съвсем до мрежата по диагонал. Аз си казах "Егати топката, закла Монфис!". В следващия момент с изумление видях как Монфис стартира (от няколко метра зад корта, по диагонал!) и си казах "Тоя пък защо се зори да бяга, той е на светлинна година далеч от топката". След което с паднало чене видях как той се изстреля като куршум, стигна топката и я завърши! Изумително беше! Който говори глупости против Монфис, не разбира нищо от тенис, спорт и шоу! Желая кураж и успех на Монфис!

Аха. А французите дето са украли страната на дедите му и са ги колонизирали като са им взели всички ресурси? Обичам Франция, но не са никак невинни е много меко казано а това, че си внесаха половин Африка също си е тяхна вина, но не и на бедните африканци дето им дават всичко осигурено и стипендия дето се вика. Е кой няма да отиде и на мен да дадат и аз ще отида. Вината си е на френските управляващи. Иначе Монфис е симпатяга. Дано се оправи играта му и да спрат да го тъпчат паднялия човек журналята.

Успех, Гаел, и горе главата!