Коментари - Година на шампиони и сензации роди нови спортни герои за България и света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра спортна година за България

Успехите са в бойни спортове за жени основно и това момче Насар … спортове изцяло на дотация от държавата , спортисти които не могат да печелят и да се издържат , което означава изкуствени спортове за които ние им плащаме масрафа . Разбира се след дупката от 10 години и смяна на генерации имаме напредък за който са изхарчени огромни пари и хрантутени много спортни функционери … дали България трябва да плаща и за национализирани спортисти - като кубинци боксьори и дали ако станат шампиони това носи някакъв престиж ? за мене ползите са много малко и ние не сме петролна държава за да може дави купуваме спортисти и да им плащаме . Хубаво е да се публикуват отчети за даде види колко пари се дават за ОИ и колко струва един от 6 те медала. Поздравявам спортистите зауспехите им.

боркинята на 1во фото ме кефи как се казва слатка е :)))

Докато българският бизнес се гърчи от високите цени на тока и реве на президента Румен Радев да свика Консултативен съвет за национална сигурност за енергетиката, изглежда Херо Мустафа е разпоредила на Киро и Асен по никакъв начин да не се мисли за компенсации към бизнеса заради скъпия ток на свободния пазар.

отминаващата година е изгряването (изригването според други) на младата станкя (на първа снимка) успоредно със залеза на банкя.

Преди да започнете да плюете се замислете...тези с медалите колко пари са изхарчили дотука и колко ще изхарчат докато са живи(Господ здраве да им дава). И тези пари трябва вие да им ги спечелите. Сега може да плюйте. Честита Коледа!