17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Дания да си посипват главата с пепел, вратарят им няма вина за резултата - момчето направи каквото можа. така че при дузпите понякога играчите издънват работата, ако ще да имат златен вратар.

Футболистите не са известни с особена интелигентност, но поне биха могли да научат как се бият дузпи на 100% успешно - силно и точно в центъра на вратата. Ако са по-големи майстори може и горе в ъглите, там няма хващане.

Много се радвам на победата на Русия и Хърватия. Големите фаворите са мега-скучни като мача на евро боклуците Англия-Белгия...

Абе смешко, Белгия са много добър отбор, не си прави грешни изводи от един протоколен мач.

Нека аз реша от какво да си правя изводи верни или грешни...

То пък Русия-Испания не беше скучен, цял мач едните си подават една топка, а другите ги гледат, бати тъпнята. Добре, че си отидоха испанците, че ми дотегнаха вече.

Спрях да гледам мач-а точно след 20-тата минута, защото се разбра че и тази среща е нагласена. Вече започват пазарлъците и ще гледаме всичко друго, но не и футбол.

Как ги разбирате тези неща? Сподели тайната с нас. Бедни сме и бихме се радвали да изкараме някоя ст'инка с твоите знания.

Хърватите са по-удобен съперник за руснаците отколкото Дания.

Biagai ot tyka s taia bezdarna Rysia! Muka sa za gledane za razlika ot talntlivite hurvati

Schilo

"Патриоте", що не ползваш кирилица?

По-правилно е да се каже, че руснаците са по-удобен съперник за хърватите.

Каква ирония Ракитич който е играч на Барса избърса срама от пропуснатата дузпа на Модрич играч на кръвния съперник Реал Мадрид !

Модрич също се нагърби с втора дуспа и я вкара

барса-реал за тях няма значение, играят там за пари, не за слава.

Ако датчаните бяха срещу руснаците щяха спокойно да продължат , ама хърватите са корав отбор!

Шмайхел е по добрия вратар според мен и има тактика определено и има голям шанс при спасяване на дузпи. Прави едно залъгващо движение в една посока и после скача в другата.

А забеляза ли, че по-добрият вратар спаси по-малко дузпи (3/6) за разлика от по-лошият вратар (3/5)? Като брой е едно и също, но като процент не е!!! А забеляза ли, че по-слабият вратар хвана повече ъглите? И да имаш тактика на хвърляне, според теб, е нещото правещо те по-добър, а не късметлия (тотаджия) - мноооого си умен.

Момче, дузпи не се спасяват а се изпускат. Вратаря само скача по чувство. Вратарят има по-важни неща да върши. Едното е да не се оставя да бъде минат от нападател, което го видяхме как Шмайхел не го може.

Хърватският вратар преди всяка дузпа на датчаните заставаше пред биещия дузпата. Не е забранено, но е нагло и определено разконцентрираше датчаните.

мяка им некадърни скандинавци или викаш взел им е викингската сила :Д

Не соматоха, а суматоха и не рикушет, а рикошет неграмотни ми дирчовци. Поне добре да ви плащат евродушманите на българите. Нещо за Истамбулската конвенция и за толерантността към пришълците, за дяволските "ценности"-там ви е силата и там са ви парите.

руски троле, а да те светна, че ние българите пишем ИстаНбул. Марш да пиеш боярищник гнидо руска

Море, баш ние си го наричаме СтаМбул...

И-Д-И-О-Т!

Как реши, че е руски трол, щото е грамотен, верно еврозападналата и сащ-исаната измет са тъпи и грозни...

Добре им го каза брат,некадърници

По 3 дузпи изпуснаха и двата отбора. Вратарите не са големи, дузпа се изпуска, а не се спасява, разбира се ако този който я бие знае как и къде.

Всичко е купено, само не знам колко са им платили да правят така, че Русия да ходи напред! Падна се в най-лесната група, после попадна в най-лесния поток, сега на руснаците им се падна Хърватия, което е много по-добре за тях от Дания... Абе изобщо, ясна е работата, да им дават купата направо и да се свършва целият цирк.

Щом всичко е купено защо не си сложиш заплатата за Русия? Или и ти си голям само на приказки.

разплака цяла Испания. спаси най-красиво. така е във футбола. жалко, че датчаните отпаднаха.

Всъщност големият вратар беше датският, но само с вратар не става, колкото и добро да ти е родословието

Е колко голям, пък нападателят го премина като светофар на зелено.