17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност големият вратар беше датският, но само с вратар не става, колкото и добро да ти е родословието

разплака цяла Испания. спаси най-красиво. така е във футбола. жалко, че датчаните отпаднаха.

Всичко е купено, само не знам колко са им платили да правят така, че Русия да ходи напред! Падна се в най-лесната група, после попадна в най-лесния поток, сега на руснаците им се падна Хърватия, което е много по-добре за тях от Дания... Абе изобщо, ясна е работата, да им дават купата направо и да се свършва целият цирк.

По 3 дузпи изпуснаха и двата отбора. Вратарите не са големи, дузпа се изпуска, а не се спасява, разбира се ако този който я бие знае как и къде.

Щом всичко е купено защо не си сложиш заплатата за Русия? Или и ти си голям само на приказки.

Не соматоха, а суматоха и не рикушет, а рикошет неграмотни ми дирчовци. Поне добре да ви плащат евродушманите на българите. Нещо за Истамбулската конвенция и за толерантността към пришълците, за дяволските "ценности"-там ви е силата и там са ви парите.

Е колко голям, пък нападателят го премина като светофар на зелено.

Хърватският вратар преди всяка дузпа на датчаните заставаше пред биещия дузпата. Не е забранено, но е нагло и определено разконцентрираше датчаните.

Шмайхел е по добрия вратар според мен и има тактика определено и има голям шанс при спасяване на дузпи. Прави едно залъгващо движение в една посока и после скача в другата.

Ако датчаните бяха срещу руснаците щяха спокойно да продължат , ама хърватите са корав отбор!

Каква ирония Ракитич който е играч на Барса избърса срама от пропуснатата дузпа на Модрич играч на кръвния съперник Реал Мадрид !

руски троле, а да те светна, че ние българите пишем ИстаНбул. Марш да пиеш боярищник гнидо руска

Модрич също се нагърби с втора дуспа и я вкара

Хърватите са по-удобен съперник за руснаците отколкото Дания.

Море, баш ние си го наричаме СтаМбул...

И-Д-И-О-Т!

мяка им некадърни скандинавци или викаш взел им е викингската сила :Д

Спрях да гледам мач-а точно след 20-тата минута, защото се разбра че и тази среща е нагласена. Вече започват пазарлъците и ще гледаме всичко друго, но не и футбол.

Как ги разбирате тези неща? Сподели тайната с нас. Бедни сме и бихме се радвали да изкараме някоя ст'инка с твоите знания.

А забеляза ли, че по-добрият вратар спаси по-малко дузпи (3/6) за разлика от по-лошият вратар (3/5)? Като брой е едно и също, но като процент не е!!! А забеляза ли, че по-слабият вратар хвана повече ъглите? И да имаш тактика на хвърляне, според теб, е нещото правещо те по-добър, а не късметлия (тотаджия) - мноооого си умен.

Biagai ot tyka s taia bezdarna Rysia! Muka sa za gledane za razlika ot talntlivite hurvati

Добре им го каза брат,некадърници

Schilo

"Патриоте", що не ползваш кирилица?

Много се радвам на победата на Русия и Хърватия. Големите фаворите са мега-скучни като мача на евро боклуците Англия-Белгия...

Как реши, че е руски трол, щото е грамотен, верно еврозападналата и сащ-исаната измет са тъпи и грозни...

По-правилно е да се каже, че руснаците са по-удобен съперник за хърватите.

барса-реал за тях няма значение, играят там за пари, не за слава.

Момче, дузпи не се спасяват а се изпускат. Вратаря само скача по чувство. Вратарят има по-важни неща да върши. Едното е да не се оставя да бъде минат от нападател, което го видяхме как Шмайхел не го може.

Футболистите не са известни с особена интелигентност, но поне биха могли да научат как се бият дузпи на 100% успешно - силно и точно в центъра на вратата. Ако са по-големи майстори може и горе в ъглите, там няма хващане.

Абе смешко, Белгия са много добър отбор, не си прави грешни изводи от един протоколен мач.

То пък Русия-Испания не беше скучен, цял мач едните си подават една топка, а другите ги гледат, бати тъпнята. Добре, че си отидоха испанците, че ми дотегнаха вече.

Нека аз реша от какво да си правя изводи верни или грешни...

на Дания да си посипват главата с пепел, вратарят им няма вина за резултата - момчето направи каквото можа. така че при дузпите понякога играчите издънват работата, ако ще да имат златен вратар.