17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришата , ако загуби от 83-ия в света , по-добре да се откаже и да се захване с шоу бизнеса с кака си Никол .

Щом го е "надвил", възможно е този италиянец да е или от някой аматьор или...параолимпиец....

След Гришо и тези победи ще са мираж за българските топ ракети.

Така е добре, играеш си играта, без големи амбиции и очаквания.

Вече се радваме на победа над "световния номер 100" ???

Талант!!!

По-добър от него няма. В неговото село...

И да падна, и да бия, все тая за вас - пак ще ме плюете... Но на мен хич не ми пука, защото и вие, и аз, знаем кой какъв е, къде е, какво прави и как живее... Айде, наздраве, от Монте Карло, привет на панелните гета... И продължавайте да плюете, може и да ви носи някакво удовлетворение от нещоправенето ви...

Не, и да бие и да падне на нас ни е все тая. Това от което имаме нужда е ДИР да спре да пише за този небългарски, неталантлив, некадърник.

Направи си собствен дир и си пиши каквото искаш. Не давай акъл на другите,а просто пропускай да четеш новини за Г. Димитров, какво се газираш толкова.

Мачкай Гришо!

Гришо е пич. Колкото и да го плюете по добър не ще имаме скоро. Браво Гришо, мачкай наред!

Голяма ирония. Преди няколко месеца подмина София като бърз влак селска гара. А сега със зор се класира за подобен турнир в Швейцария

То, че София си е село, няма две мнения.

Разликата е, че заяви участие в Женева в сряда (два дни преди турнира). И Надал да е, ще е квалификант. Радвам се, че Агаси и Щепанек му дадоха акъл да играе и на малки турнири. Нишикори играе Чеинджъри, че какво остава за АТП 250? Важното е да трупа победи. А от основната схема, струва ми се, че Делбонис и Мартон Фушович изтеглиха късата клечка с този квалификант. :)