17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да припомним и друго . Преди 15г въпросният състезател би целунал задника , а и други части от анатомията на този невеж и необразован , само и само да бъде лансиран , като топ пилот . Между другото дядо Бърни има не малко заслуги за успешната кариера на Люис Хамилтън . Успехите си това момче дължи , колкото на Рон Денис , толкова и на Екълстоун. Ти постигни една четвърт от това , което е Бърни пък тогава му давай оценки.

Само да припомним : Робството са го практикували в Африка доста преди белите да се включат в алъш-вериша...Та така - по-зелените са продавали като добитък, хора от тяхната боя , но това не е расизъм...

Kalin

Негърчето много на сериозно се взема.

50 години всички играха по свирката на Левски и Цска сега се намери някой да им се опрени веднага ревнаха.

Съгласен с "оибо "!!!!!

Бърни е абсолютно прав. От опит...

Хамилтън не е чернокож, а мелез. И да, подобно на педерастите се има за репресиран докато целият свят се опитва да приема различните. Лошото е, че те (гейовете и хората с тъмен цвят на кожата) ни отвърнат адекватно на това. Вместо да поемат ръката която им се подава те започват да репресират останалите с различността си. Както в БГ. Ако си циганин имаш права. Ако си българин - само задължения.

Az v Cameroon trqbvashe da bada vinagi s ohrana. Inache si do parvata presechka.

Ние източноевропейците сме си расисти всичките! Откърмени сме с расизма! Това е заради съветското робство! С приемането ни в ЕС обаче започнахме да се оправяме в тази насока! Най-смешното е, че и самите руснаци са адските расисти, а масово живеят по-зле и от черните в Африка и Южна Америка! Изобщо расизма и в двете посоки е гадна работа, напоследък нещо започнаха да се правят на слепи за расизма на черните, което не е добре! Също така жълтите в Азия са адски расисти! За тях ние белите сме по-нисши, а черните просто не ги броят за хора! Странно защо медиите не пишат за китайския и японският расизъм, а само за белият! Расизма си е расизъм и в двете посоки! Изобщо всички тези събития с този убит наркоман вече започнаха да придобиват комичен оттенък!

щеше да е комично ако не беше трагично

Еееее фатмаче, не пропусна да споменеш руснаците. Абе много ги мразиш, да не би някой руснак да те е унижавал? Боля ли? Хахаха, иначе за другото си прав.

Крайно втеме е белите да го пратят в кола на жълтите и да види седма титла през крив макарон. И Ботас ще се справи тази година.

И ще го повторя Живях близо 20 години в Африка(Нигерия) Непрекъснато чувах подвиквания от сорта "оибо" което ще рече обидно название към белите - иначе казано "негър" за черните. Другото което мога да кажа е,че бях 10г в северна Нигерия и 8г в южна - в северна Нигерия са предимно мюсюлмани а в южна Нигерия християни.В северна Нигерия месните бяха много по културни и възпитани и толератни към белите отколко в Южна Нигерия

говоря за периода 1976 - 1995г

Това което искам да кажа е че,расизъм има навсякъде - не само от бели към черни а и обратното Та донякъде съм съгласен с Екълстоун. В края на краищата не може да ме накараш насила да харесвам някого,просто трябва да има търпимост и да не се стига до крайности. Като играехме мач на стадиона,половината стадион викаше "оибо" - да си призная изобщо не ми пукаше

Izkukal djadka. Oligo..fren..

виж си минусите и вземи някакви мерки! Явно Бърни не е изкукалия дори да е на 90+ години

Татковото синче хамилтън само показва що за стока са саждите. Нагли, подли и неблагодарни. Някой може ли да каже къде на планетата има държава управлявана от негри, която да е уредена и безопасна? Впрочем защо ли хората с друг цвят на кожата не се оплакват от дискриминация - жълтите например...

Защото са интелигентни и работливи.

То ти си много вещ и образован, неблагодарник ! Най малкото си показва циганският подъл манталитет, като обижда един възрастен човек, който му е бил шеф. Никакво уважение и благодарност, луди маймуни, мразещи всички бели. Сякаш ние сме им виновни, че са се родили чеенокожи. И пак даден им е шанс. Къде из африканските магистрали щеше да пилотира тоя шибек с Формула 1. Гнусни неблагодарници, които могат само да мразят и да искат. Циганска работа !

Този може само да върти волана ,при това с най бързата кола, нещастник !

Chefo77

Абсолютно прав е Екълстоун. Няма по-дискриминиращи хора от тези, които се считат за дискриминирани. А негъра е добре да не забравя, че са инвестирани милиарди в развитието на таланта на негър...

Хайл!

F1 си отива заедно с хората, които я създадоха - като Екълстоун.

До 1960 г е било СУПЕР за англичаните.. Тия са ползвали негрите като добитък.. След това англичаните напуснали Африка, а негрите в САЩ измислили расизма...Като мъкнеш негъра с верига на врата, няма расизъм и няма крадци. Всичко е добре.

Поредния досаден мангасар! Самият той е пример, че никой не го е спрял да направи карера за това че е черен, когато проявиш качества!

Хамилтън е голям спортист, но въпросът, е че както други известни спортисти е марионетка за политически игри. Есълстоун е един от хората, може би най-важният, които развиха и популяризираха Ф1.

Едно негърче се боядисало бяло. Върнало се в къщи. Като го видяла майка му, веднага скочила: - Ти на бял ли ще ми се правиш? - дръпнала му един здрав пердах. След малко баща му: - Ти на бял ли ми се правиш? - спукал го от бой. Излезнало на улицата, там неговата банда, без да го пита и тя го спукала от бой. Седнало негърчето на една пейка и си казало: - Ей, от 15 мин. съм бял и вече мразя негрите!

Образовани негри под път и над път

Мое това старче да е прав .хамилтън де не се пени.Изглежда на Хамилтън не му е известно за негрите албиноси които бягат в европа или америка с една дума където са белите държави . В Родината си АФРИКА те са дискреминирани или убивани.Същто в много черни държави в Африка там белият човек трябва да е с черна охрана иначе също ще бъде убит.Но за това никой не пише нищто.Единственно може да се види и чуе по документалните филми за Африка.И още нещо не съм дискриминатор но черните не обичат много да работят тежко.Бил съм в Испания 2 години там бях видял само един негър да работи в строителството .Все по леките работи търсеха по фабрики нещо да метът и т.н.В израел същтата работа там пък нито един не видях в строителството а Италия Германия същто.На полето да събират реколтата в запъднаЕ вропа Не видях никъде Африканци а ги има навсякъде по Европа.До сега аз не съм прочел никъде че НЕГЪР ДА Е СЪЗДАЛ НЕЩТО ИЛИ ОТКРИЛ да е дал на светът освен ако не е метис.

Съгласна с целия ти коментар с изключение на последното изречение. Пример: Катрин Джонсън, първата афро жена с 35 годишна кариера като учен в НАСА. Има и филм за нея интересен, който се интересува. Има и други като нея.

Той говори за съвсем друго - да е създател или откривател. Успешната кариера не е нито необходимо нито достатъчно условие за това. Примерите за успешни кариери в най-различни поприща на тъмнокожи с африкански корени са наистина много.

Chefo77

Браво! Гледа едно филмче (нелошо, всъщност) и стъпа на него, за да изкажеш колко неща са създали негрите. Сега гледай и "Зелената книга" и се изкажи за най-талантливите класически музиканти :D Хора, изключенията са просто потвърждение на правилото. Все едно да кажеш, че жените са страхотни шофьори, защото има една състезателка... А аз и негър скиор съм виждал ;)

Като гледаш филма ще решиш, че тя е пратила човек на луната, но не. Това е просто художествено произведение. Прочети истинските истории. Това са просто научни работници, които са ухажвани, защото са единствените афроамериканци измежду хиляди други.

По големи са правилно, да го духат тези дето не са бели

Да обиждаш лично някого, който ти дава прехраната , е простащина !!! Какво би казало това самовлюбено шофьорче, ако някой го нарече невеж и необразован - веднага ще тръгне да се оплаква от расизъм !!! В САЩ белите хора може да са завоеватели, но в Европа черните са завоеватели !!!!

Мандела след като се оттегли от политиката живеел в едно от охраняваните крепости- квартали на белите. Роднини са го виждали при тях, както и други известни черни в ЮАР. На Хамилтън като му е мъчно за братята да се солидаризира с рях, да поживее месец и после да говори за лошите бели.

Като гледам снимката към статията...голям расизъм цари във Формула 1.....20 бели....носят черен на ръце....искам да видя обратната ситуация в кой спорт доминиран от черни, това ще се случи....?

Спорта като професия трябва да се ръководи само от едно нещо. Професионализма на пилота. Деленето на хората по зцят на кожата и въвеждането на квоти по този признак си е расизъм та дрънка!