17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ши.....к е най-големия расист.Да го духа като си мисли,че само черните са важни

Аз какво съм му виновен, че се е родил опушен от стар трабант. Ама, че те са по-расисти от белите, не искат да си признаят. За права се борили. И аз се боря за права ама в трета глуха съм, нищо, че съм бял.

То и аз продължавам да се боря за правата на белите, че съм бяла и съм в расово неравенство

да отиде в Китай с тая тениска да г о видим колко време ще я носи. Заобиколен от сигурност е много лесно да прокламира. Може ако иска и в Индия да се разходи.

негара си е негар жалко че ебат бели жени и се раждат мелези

Не са виновни нито този дребосък, нито онзи къдрав Колин Каперник. Виновни са всички безделници, които гледат комерсиални спортове, т.е. висят по диваните и по скамейките, докато им пробутват реклами. Затова и на тези заплатите са им толкова високи - щото осигуряват сума задници пред телевизорите и по стадионите. Докато не вземете да си уплътнявате свободното време да вършите нещо полезно, вместо да кибичите, тези ще си трупат парите и ще получават трибуна не само за реклами, ами и за морализаторстване и прокарване на всякакви политики. Човек гласува по два начина - с парите и с времето си, така че вие ги създавате такива, а не падат от космоса.

Може ли да се приравни кон с магаре...Приличат си ама...

В един американски филм един от героите обясняваше на друг не бял:" Ние сме впечатлени от животинският ви атлетизъм и чувството за ритъм! Без тях сте абсолютно безполезни за обществото ни!". Отивам да си точа меча за този " сър", че съвсем се девалвира титлата......

В спорта или си добър или не, няма бели или черни! Иначе и българският футбол може да претендира, че е дискриминиран на европейско и световно ниво през последните години.

Помните ли, как на този с повече тен, спестяваха наказания и го бутаха напред само заради цвета на кожата ? Как промениха правилата за колите и двигателите за да спрат другите отбори . Заради такива наглеци като него са на път да ме направят расист.

Това е целта - да мразиш негрите, циганите, ислямистите, джендарите, жените... и да не виждаш кой ги подкокоросва.

Кюнец кюнец кюнец.....и този го направиха СЪР. Да седне да почете историята на Мерцедес. Замунда банана Бенд.....88

Така е! Няма да поумнееш, знаем го!

мръсен расист, не трябваше Мерцедес да му дават пак договор

Човек с достойнство и чест защитава идеите си с гордо вдигната глава , а не на колене , с превит гръб !!! Този субект изглежда преследва "високи" цели -в политиката , в държавното управление .Опитва се да се хареса на масите , но всъщност е демагог и лицемер!!! Колко години е състезател , пък чак сега го обзе "бунтарския" дух , неочаквано стана "непримирим" !?!? Мисли , че е улучил точното време да афишира себе си , като борец , защитник на онеправданите!? Но е кух -без съдържание (без конкретни идеи , без ясно осъзнаване на "борбата" , която води) Средствата му са посредствени - лозунги и шум . Усещането ми е , че сме в период на посредственост (повсеместна) и май ще стигне там , за където се е запътил!!!

Така е, трябва да се премхне неравеството между неговата заплата и тази на белия му съотборник. Това си е чиста проба дискриминация.

В един от американските щати, вече е повдигнат въпроса за расизма в алгебрата, щото негрите в училище не я чаткали.

нека направат расовонеутрална математика. Ракетите им вместо марс ше улучват венера.

Търся цигани за тест пилоти на безмоторни самолети.

Аман от егоцентристи

Не е до "егоцентризма" толкова - сороските гадини им навиват манивелата, като на митутките, еманципатките, джендарите, блм-ите... туборгите...

сложил си е черна маска да изглежда по бял, ха ха голям хитрец тоя !

Най-скъпоплатения пилот , във Ф1, говори за равенство в спорта !!! Пародия

Значи Тайгър Уудс бе добър в спорта на "белите" и всички му се радваха защото можеше. В спринтовете вечно от бързите са чернокожи и им се радваме защото са добри,не заради цвета. В баскетбола и американския футбол също. Боксьори също има цветнокожи и то добри..Тогава тоя за къв у* се пеняви.Ако говорим за социална система то all live matters. Аман от такива яхващи вълната за собственото си его. Че то по неговата логика има дискриминация и за това, че няма достатъчно във формулата: жени, инвалиди, обратни, азиатци, индианци, ескимоси... Дано след тоя сезон повече никой да не го вземе не защото е черен, пардон цветнокож, или че няма умения а за това че разпалва ненужни проблеми

Аре бегай бе Или можеш да караш или не можеш

У нас расизма е проблем номер едно. Трябва строг който да вкарва в затвора всеки расист.

Това "у вас" къде е? В Индия ли?

Никой не истински фен на формула 1, не харесва вечно ревящата и толерирана маймуна

Прав е - няма коли от Африка, Лат. Америка, Океания... нито пък на североамериканските индианци и канадските ескимоси.

"Дискриминацията" в зимните спортове и плуването е по-голяма. А, тоя не ще ли да се пребори да няма "дискриминация" в баскетбола и спринтовете.

А не трябва ли уменията и знанията да проправят път на хората? Особенно в спорта считач, че чернокожите са привелигировани. Пример НБА, бягане....

Храни куче да те лае! Тоя кап–ут, тази година няма да бъде шампион! Ще има повреди, спукани гуми, гръмнали двигатели, ама шампион няма да бъде той! Праве колегата преди мен, палячо! Сглобете ми кола пък я дайте на някой некъпан като него, за да не ви обвинят в дискриминация. Деба и неблагодарните коп-елета! След това, защо имало расизъм по света - зашото те искат да правят колкото могат, а да получават колкото най-добрите, ееее, не може! Това е!!!

ама шампион! Ако така се деляхме, по-добре да си влизаме обратно в пещерата! Даже имаме богат избор - кеф ти Магурата, кеф ти Леденика, кеф ти Съева дупка, а защо не и по-надълбоко в Алтамира, Испания? Пък и чужбина си е, звучи някакси международно. Няма как, веднага се сещам за Джеси Оуенс на пистата пред Хитлер през 1936-а и "великите непобедими тевтонци".........

Шампионсак е колата му бе галфон но ти явно караш каруца та за това нищо не разбираш-койкто и да седне в нея ще е победител

Палячо. Без колата на арийските инженери какво щеше да бъде? Защо не кара болид от Индия, Тринидад или Сомалия?