Хамилтън: Тази титла би била най-голямото ми постижение

Британецът призна, че в момента и той, и болидът, са в най-доброто си състояние за сезона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тая чернилка! Вече стискам палци и за Мазепин само и само да не върви на негъра от Мерцедес. Много противен. Харесвам пилоти като Алонсо и Кими,които не се вземат толкова на сериозно! Дано този сезон да спечели Макс,че кафа от този мадафакин нигъ.

Ако спечели, е само заради скандалното състезание на Великобритания. Не стига, че извади конкурента си от състезанието, а и спечели заради никаквото наказание, което му дадоха. На всичкото отгоре, това доведе до наложителна смяна на двигател за Макс, което му пречеше в остатъка от сезона. И напълно игнорирам как Ботас забрави, че има спирачки на първи завой в Унгария, и как гумата на Верстапен се взриви на правата в Баку.

Най-добрият! Много съм щастлив, че живея в този момент, когато се пише история! А расистите се пръскат от яд! Хаха

По-голям расист от Хамилтън няма. Мрази белите. А шарената каска мрази и нормално сексуално ориентираните

Подарените титли на тази маймуна, ме накараха да спра да гледам Формула 1

И по-добре, че си спрял. Що ли пък на теб не ти ги подариха?? Хаха

Щото не съм маймуна!

Какво постижение бе, льольо?! Ай да те сложат в едно Алфа Таури и да видим, дали някой ще чуе за теб?! Ако не беше Мерцедес, ти щеше да береш банани някъде. Че тръгнал и с Шумахер да се сравнява.

Като си такъв философ, дай да ти видим твоите постижения, сър лефундре! Хаха

Ф1 е отборен спорт и не е за теб. Ходи гледай шах!

Па той Шумахер беше по-зле

Той Шумахер започна промените в концепцията на болида на Мерцедес и благодарение и на него болидът е на това ниво днес, нещо което направи и за Ферари.Шумахер не беше просто отличен пилот, а много повече. Всички знаем, че работеше денонощно, наред с техниците и инженерите по болида. Хамито обаче, след състезание, оди да му оправят плитките, че му се развалят от шарената каска