Коментари - Хаос, катастрофи и триумф за Хамилтън в Джеда, титлата ще се реши в Абу Даби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По колко ли гъби хапва лудия на ден?!

Верстапен е опасен, излиза с мисълта да убие някого

... май си падаш BBQ

Той и Култард така ми наби спирачки в дъжда.

Той и Крашстапен така наби спирачки пред Рикиардо в Баку... Явно при него е хронично.

Какви са тия 400 точки? Има ли нещо за което НЕ дават точки?

Има... От 10то на долу не дават. От десетки години

От времето на Шумахер по-голямо лайно като Верстапен във формулата не е имало. Тоя бие всички. И Шумахер и Сена пасти да ядат. Иначе Хамилтън го смазва психически….

е как тук се изказват хора, които надали и Трабант са карали някога, а по-вероятно само каруца с кон... Този Макс е убиец и рано или късно ще направи фатален инцидент. Дари е с наркотици? Защото поведението му на пистата е сходно с това на убиеца на нашия журналист в София.

Все едно гледам Пулев срещу Кличко или Джошуа... Репчи се, дрънка глупости и накрая я подръж тия шамари... Макс е лайно, което едва ли някога ще стане шампион.

Като се видя всички се надупчиха на Хамилтън за да не се почувства дискриминиран, а агресията ако така може да се нарече за карането на Макс идва от факта, че финала е съвсем близо. Господа става въпрос за световната титла

Това го говорим ит как е в спорта тоя ма жена и блъскаше Кими, за да стане известен. Ти от днес ли гледаш формула?

Това беше най голямата смешка която написа......ще ми държи цял ден . А ти иди да се надупиш на пъпчивия педал.

Дано няма убийство следващото състезание. Мерцедес трябва да сложат ролбари срещу лудия.

"Триумф" по-скоро. maFIA...тълкуват си както искат, каквото си искат....спорт с правила, за когото си поискат. Колко пъти трябваш Макс да отстъпва на господин Кауза, че да спечели...

Ти какво си гледал или си чешиш пръстите?

МаFIA, точно това иска, да им гледаме тъпизмите до край и според мен го правят съзнателно......

Гледам Ф1 отдавна. Опасен пилот като Макс не се сещам да е имало. Да рискуваш всичко, само и само да изпъкнеш като свински м@ди в рядка кал, не е приемливо. Днес просто преля чашата на неговото нахалство. И другите пилоти са били млади и амбициозни, ама тоя е... а бе холандец.

SU-152

"Опасен пилот като Макс не се сещам да е имало". Аз пък се сещам за един друг Неопасен дето засечи ОПАСНИЯ с 300 км. в час.

Те грешките на любимеца ги проспиват, а за нагласяването на правилата си затварят и очите....

takuv beshe Sena be laino ,na vsyaka tzena da e pobeditel .koko katastrofi napravi i na kolko drugi piloti se durvi ne e istina , ama vie ne zanete zashtoto ne ste go gledali.

Макс, да ми ядеш големият черен уй

По - добрият победи, въпреки всички номерца на по - слабия.

Бомби е мн мразен , но всеки силяк кара или мечтае за мерцедес. Значи ганя може да кара мерцедес, хамилтън не. Абе вие сте по големи зигани от хамилтън.

Вървят залози дали макс ще удари Люис в Абу Даби.Засега се смята че макс ще го направи при 90% ...Това не е състезание ...Направо да им дадат по една бухалка и да се пребият на пистата.

Аз вече заложих. Ако Хамилтън е отпред или го изпреварва, 100% ще го удари при първа възможност

Аз залагам, че (ma)FIA, ще изнамери нещо, за което Макс да отстъпи на хамилтън първата позиция или някакво друго наказание. Но ако Хамилтън е пръв пак ще измислят нещо да накажат Макс, за да може Хамилтън да е по-сигурно пръв....

Вън пъпчивия убиец от Ф1!

Браво на Люис. Тежко състезание с много обрати, но нито за миг не се поддаде на провокациите на Верстапен. Който опита да повтори номера на Култард от едно състезание в дъжда и да остави Хамилтън с 3 колела, Но не се получи. За съжаление, 100% съм сигурен, че Верстапен ще удари Хамилтън в последното сътезание, ако му се отвори дори само една възможност

С рис к да ме банна, ама много му лягат на манг@ала.

И, къде точно видя лягане? Явно е позволено, въпреки че няма логика, но пъпчо си смени гумите без да влиза в бокса. Ако това не са 20 сек. далаверка и то не за "мангала". После го наказаха с 5 сек за простотията, която направи, при положение, че следващия е на 24 сек. Голямо наказание, бе. Все "мангала" ви е виновен. И аз не му харесвам историите с BLM, ама това няма нищо общо с карането. А Максик трябва да се качи на раменете на майка си, за да стигне на "мангала" до задника, и като карач, и като спортсмен.

Ти пак ли си проспал състезанието?

Не съм го проспал. Ако не вярваш, питай сестра ти.

Стана вълнуващо състезание но поведението на макс е отвратително.Три пъти се опита да удари Люис веднъж успя.Освен това първия червен флаг беше абсолютно излишен и даде предимство на Верстапен защото смени гуми "безплатно" .Първия червен флаг предизвика катастрофата мазепин,Перес,Ръсел което доведе до втори червен флаг .Междувременно макс прескочи завоя натисна Люис и окон го задмина .Естествено третия рестарт върна позицията но се оказа че окон стартира пръв.Абе мръсно копеле е макс.Когато му наредиха да върне позицията за втория път удари спирачка когато Люис беше зад него и предизвика удар между двамата.За щастие спойлери на Хамилтън издържа и даже победи .В това състезание Хамилтън беше по добрият пилот.От сега Маси предвижда да предупреди Верстапен и Люис че при катастрофа в Абу Даби може да има дисквалификация.Естественно иде реч за Верстапен.

Холандски джигит

Stanko, както винаги брилянтен коментар, с едно малко изключение.Макс не натисна спирачката, защото знаеше много добре че ще има разследване.Обаче за сметка на това рязко понижи предавките от 8-а на 3-та, което си е чиста моторна спирачка... Абе гадно копеленце си е Макс.

А бе това си е спиране...и не се изнесе от траекторията, ами застана в средата. Как пък искал да пропусне?!

Ужасна постъпка на Верстапен. Много неспортсменско

Че тя една постъпка ли беше?Два пъти изблъска Люис определено със желание да го удари тъй като губеше, и при нареждането да пусне Хамилтън удари спирачка за да се блъсне Люис в него.И даже не върна позицията.А 5 сек са му малко като наказание ама маси не иска да се намесва да не го обвинят че решава състезания но поведението на Верстапен става все по неспортсменско и дори опасно.

Искаше да го пуснел, ама стои в средата и натиска спирачка. Дано му вземат точки и съдят за опасни действия

Пъпчивият наглец да бъде отстранен от този спорт на етика, честност и уважение към противника. И дано съвсем скоро, защото той е на път да убие някой свой колега на пистата, толкова престъпно поведение има на трасето...

SU-152

Аз ли нещо ми се струва,че наказанията все в една посока летят?!

Но е нормално да летят към безумеца. Ако на него му направят такива гмуркания в завоя веднага започва да реве като вдивица за х.. Но той без проблем те изнася извън пистата и после вика че съвсем накрая бил една педя пред теб и трябвало да му остъпиш. Сигурен съм че ще стане рано или късно световен шампион, но опревелено такъв подход към съперниците не трябва да бъде толериран

Ами не, даже леко се измъкна Верстапен от безумното състезание. Хамилтън получи само предупреждение за ситуацията с Окон, а можеше и него да му друснат 5 секунди. А за 3-те "пропускания" на Верстапен можеше много по-тежки наказания да му наложат(влизане в бокса, 5-10 места назад за следващото състезание) и всичките щяха да бъдат заслужени. В интерес на битката за световната титла, рейс контрола направи пълен цирк, само и само да ги оставят двамата да я решават на пистата. А че Мерцедеса е по-добрия болид в момента, спор няма, и самият Верстапен е наясно че по нормален начин няма как да се конкурира, затова и провежда състезанието на ръба на риска, и то не само като каране. Тактиката при двата червени флага е ясен показател за това.

Тази писта е "убиец" в лошия смисъл на думата. Трябват повече завои и по - широки да са.

Клей Регацони НЕ Е Световен шампион през 1974 г! Всъщност беше силен пилот, лека му пръст, но не успя да стане световен шампион нито през споменатата 1974, нито през която и да било друга година. Не мога да кажа дали тогава ситуацията е била същата като днес. Също така не съм сигурен дали това са единствените случаи, в които двама пилоти отиват на последно състезание с еднакъв брой точки. Все пак 71 състезателни сезона са множко, но световните шампиони се помнят лесно и категорично Емерсон Фитипалди е световен шампион за 1974 г. Това е неговата втора световна титла. Ако на някой му се занимава може да провери 1982 г., когато 3 или 4 пилоти бяха с шансове за титлата.

Никой не го интересува кво е било преди 50 години. Гледа се сега, а не миналото

SU-152

Гледахме.............3 часа 50 обилколки.

Гледай шах! Не е за теб тоя спорт, както ти казах

Ми фитипалди печели разбира се 74 кой е казал друго?