17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАНА ЯСНО, че "отбора на народа" не е на "народа", а на групи от фанатизирани привърженици с ниска интелигентност и наивност, да "спасяват" дълговете на шепа "перачи" на огромни суми пари от комарджийство (хазарт)!!! ОТБОР ЗА НАИВНИЦИ - с името на нашата светиня Васил Левски !!! ЖАЛКО И МНОГО СРАМНО Е !!!

Феновете на Отбора на народа оплю с цинизми и дюдюкания Сикаджията премиер Буда на футболната среща Левски-ЦСКА.Хубчев ,също е доволен от феновете и скандиранията им. Това е още едно доказателство срещу симулативната привързаност на Буда към П ФК,,Левски" и отвръщението на българите от него.

Вярно няма толкова заблудени лепилари никъде по света, събират се 500 наркомана, купуват си билети по 4 лева и ще спасят отбора 100% ...

Или Хубчев говори несвързано или журналистите умишлено са редактирали думите му, за да станат неразбираеми. Не трябвало да си слушат треньорите, 20 000 се събирали, но в долните групи, но пък и ,,Левски" бил от тях....

Всетака да събират в А окръжна. Фалит за отрочето на милицията!

Особено пред МС -Бойко е педераст и курва ! Това ли са ви феновате ?

Мъжки момчета са тези от фен клуба на Левски и ги подкрепям изцяло, но се чудя защо медиите мълчат какво скандираха тези доблестни мъже за Боко и мутренското му управление. До кога ще ги търпим тези братя Българи. Да питаме кмета на Симитли?????

Няма, няма, повината не знаят на кого е кръстен отбора поради мозъчна недостатъчност.

НЯМА ДРУГ, КАТО ЛЕВСКИ, ТОВА Е ОТБОРА НА НАРОДА !

Ман Сити наказаха за финансови заигравки. А говедата кога ще натирят в зоните? Над 30 млн дълг...и нито стотинка обратно!!!

Само Левски !!!