17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БГ е пълно с тъпунгери които се кланят на маймуноподобния Тайсън !

Има и тъпунгери които не му се кланят.Ти си от тях.

велики,колоси,незавими,идоли и т.н. Но.....ТРЯБВА ДА ИМАШ ЧУВСТВОТО ДА СПРЕШ И НЕ СЕ ИЗЛАГАШ. На там вървят нещата.Останете в съзнанието на хората, като недостижими и единствени ,а не клоуни на стари години.

Парите ги побъркват...

Какъв е този гнусен ник на пропаднало село в северна Вулгария ? М !

Гледам тука доста разбирачи от бокс пишат.Като чета коментарите вероятно освен по клавиатурите никога не сте удряли по друго.Преси да пишете ви првдлагам да отидете в някоя зала и да се опитате са поудряте чувала за 1 минута без да спирате.На бас,че не можете да си кажете името след 30 секунди.Айде и ви пожелавам на 55 да направите спаринг с Ивендър Холифийлд да видите какво е циркаджия и какви палячовци сте вие самите.

но това са природно надарени със свръш сила хора и не трябва да се излагат на стари години.

Възрастта е само номер който имаш в главата си.Да няма да са това което бяха,но това е за шоуто и трябва да отдадем почит на тези мъжкари.Тук няма титли,промоутъри спонсори и прочие комерсиални неща.Чист спортен хъс на тези легенди.Помни че те няма какво да доказват или да спечелят освен,че го правят от любов към спорта и за да ни напомнят кои са и че още могат да раздават здрави крушета макар и на 55. Да ще изкарат някой друг долар,но кажи не са ли си ги заслужили?

Възрастта хич не е само номер в главата а е момента в който мозъка казва " направи това " а тялото отвъща "нема да стане " .Спонсори има и още как :) И тая среща има малко общо със спортния хъс и любовта към спорта

Каква "любов към спорта" какви 5 лв?Тайсън прибрал едни 10 млн. за миналогодишния си мач,щот сам обяви че е скъсан като карпатски вълк от ГОДИНИ!...Аре

Следя Тайсън още когато имаше 2 тв канала и трябваше да го гледаме по телевизия Београд.Едно време Дон Кинг му оставяше жълти стотинки за спечелените мачове, после фалира заради развода,после влезе и в затвора.Този човек знае какво е да нямаш пари въпреки че си номер едно.Въпреки всичко се върна и макар че загуби никога не се отказа.Прочети неговата история.Сякаш четеш историята на Роки от едноименния филм.Само дето е истинска.Майк е преживал толкова много падения,нокаути от живота,които много хора не биха могли да оцелеят не само физически но и психически.Никога не се отказа, винаги е усмихнат и макар трудно да му се разбира когато говори пуска свежи лафове и е в добро настроение, помагал е с дарения и продължава без да се изтъква.Сравни го с Мейуедър например и ще разбереш какво говоря.Да се боксира сега на 55- той сам го казва му коства страшно много пот и болка във всяка част от тялото-има интервюта- той не го крие, нито за другите си пороци.Тайсън е мъжкар и има сила да си го признае.Няма да убедя никого да не хейтва,но за мен този човек има сърце и ако не дай си боже му се наложи да получи бъбрек за трансплантация и аз съм подходящия донор не бих се поколебал и за миг.Да са живи и здрави и тримата споменати в статията!!!

Какъв бойс ,язе си гледам бадминтон.

физическият пърформънс с марион дърова?

Свършиха им парите .......за това ще се правят на циркаджии....

Миаиле Атанасове, дори и на циркаджии да се правят, не можеш им са опре на нищо. Можеш само като всички специалисти тук да говориш глупости и до там.

Наистина е така! Но неможе да се сравнява мач между хора в активна спортна възраст и такива като тези бивши величия! Циркаджийска история за пари! Това е мое мнение.

Явно истинските мачове за титлата се оказаха много трудни за организиране - постоянни отлагания, капризи, номера и т.н. та изтупват брашнения чувал. И тия остарели шампиони - явно за пари, но защо стават карикатури на самите себе си.