Коментари - Играч от топ 10: Само ваксинирани в Мелбърн! Не ми се кисне пак 14 дни в карантина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го направят паратурнир в Мелбърн.

Ха ха! Като сибваксиниран, но го хванеш или друг от твоите го хване, пак си в карантина, пич :)

И бай Каиш от Сусурлево се е оттеглил от участие в турнира, защото и той не е ваксиниран

Маските започват да падат! „Китайската лаборатория по биология във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (случайно) принадлежи на Pfizer!“ този, който прави вирусната ваксина, която (случайно) е пусната в биологичната лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci, който (случайно) рекламира ваксината! „GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation (Фондация Soros), която (случайно) управлява френската AXA! „По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория във Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има Vanguard като акционер, който (случайно) е акционер на Black Rock, който (случайно) ) контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал. Black Rock също (случайно) е основният акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (случайно) е акционер на Pfizer (който – помните ли? Той продава чудодейна ваксина) и (случи се) сега е първият спонсор на СЗО! Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на някакъв пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! „ ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „COVID-19“. НЯМА ДА МИРЯСАТ, ДОКАТО НЕ ТИ ОТНЕМАТ ВСИЧКO

да здраствует СССР

Дрън-дрън.... Защо в Ухан КИТАЙЦИТЕ не пускаха никого? ДОРИ фАУЧИ !

Браво на Новак отстоява твърдо мнунието си относно препаратите. А останалите го правят както и останалите хора по света, просто не ги пускат никъде. И знаят ли, че искаш развитие нама да имаш избор. Да ама.....НЕ!!!

Браво на Матео. За всеки топ атлет е наказание и агония 14 дни затвор. Само така

Само че никой не знае кой е "матео". И не се интересува от мнението му. П.П. не знам защо делят ваксинирани и неваксинирани като и двете категории разнасят по един и същ начин вируса и съответно ако има карантина трябва да е за всички или тест при пристигане и тест след 2-3 дни за да е ясно. Другото е лобизъм за фармабогаташите да го кажем политкоректно.

Anticancers. Дните ви са преброени. Сигурно се взривявате отвътре навън. Съжалявам ви. Искрено

А аз Ви завиждам. Искрено.