Коментари - Италия допълнително усложни шансовете ни за Евро 2020 (резултати) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автора на статията сигурно е взел някакви силни наркотици щом говори за шансове на наш, те утрепаняци.....

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa.....4:0.....CPAM

Единствените шансове са да се налагат млади футболисти, независимо че ще губят. Ако са умни (в което малко се съмнявам) ще се натегнат, за да ги вземат в сносни отбори. Тогава, евентуално, ще имаме някакъв теоретичен шанс в следващите квалификации. С тези футболисти шансовете са кръгла, голяма НУЛА!!!

Кви шансове бе, кви пет лева ? Първо “футболистите” ни трябва да слезнат от инвалидните колички и да играят мъжки , с гордост и достойнство носейки националният ГЕРБ на гърдите си ! Всичко друго е ташак работа !

Ама ние какво да правим там?!?

Какви шансове за Евро 2020?!?!? Сменете си лекарставата...

Шансове? Дира, вие вече фентъзи статии ли пускате? Единствения ни шанс е ако всички останали в нашата група се ОТКАЖАТ да ходят на евротурнира. Ама да БОЙКОТИРАТ и да останем само ние в групата. Пак не е сигурно, че ще отидем, но е ШАНС.

К'ви шансове, к'ви 5 лева?

Какво Евро ви се привижда още, нещастници ?

Ама някой все още се надява да се класираме с тези смешници и тази игра?

Докато шансовете ни за класиране минават през математически чудеса, а не през равностойна игра, по-добре никъде да не се класира ме. Още помним евро 2004.

Англия не ни би - ТЯ НИ УНИЖИ!

Какво класиране!? Ние футбола ши закриваме... Наши уморени магарета ши ги пенсионираме кът ония от чекиджииския спорт на сутеньорката - мадам Раева

Нямах представа, че сме имали някакъв шанс за класиране пък било и с такива сложни схеми.

Вие бъзикате ли се?! Какви шансове, какви пет лева!

Психопат ли е написал тези глупости. БГ няма и теоретически шанс да се класира за каквото и да е колкото и управляващите да наливат пари на данъкоплатеца за чалгарите ритнитопковци

Ко рече?

А??? Имали сме шансове за Евро 2020?