Ивайло Гоцев нарече мача с Джошуа "морална победа" за Кубрат

Импресариото с интересна теза за случилото се в неделя сутринта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пулев е комплесар лут

морално го наебаха.... и сега квичи на умрело... голем мъж е...

Мда. Биха го, но морално той победи...... :)

Морално падение, бих казал аз.

абе стига сте го лъгали този господин, че е боксьор и че може. това, че и сто тояги на чужд гръб са малко неозначава да го пращате да го осакатят. спечелихте добре стига вече. имайте милост, защото пулев е за съжаление. от сега нататък който го хване ще го бие. имал несломим дух ама вие по тарикатите менаджери( така наричани) го пратете по добре при психиатър за да му оправи духа и действително да започне, ако му е останал още акъл, да се заниава с нещо друго, но не и с бокс. не го може много.

Дайте нова статия, че форумо умре уа!

От видяното от мача мога да кажа че едни печелят пари с победи, а други с понасяне на бой. То има и една друга професия ...... Парите "не миришат", но все пак е въпрос на предпочитания. Останах с впечатлението че Пулев не е на нивото на спаринг партньорите на Джошуа, те едва ли си обръщат гърба бягайки от ударите му. Кой го е учил Пулев че защитата е със задника /обръщане на гръб/, такова нещо в бокса няма. Ако не бяха въжетата на ринга можеше да избяга от залата. Действията и поведението му на ринга бяха в голяма степен неадекватни. В нито един момент Пулев нямаше дори моментно превъзходство-ако не го биеше беше защото Джошуа м.б. си почиваше. Я да изкарат състоянието по точки към момента на нокаута. За нито един от деветте рунда не може да се каже, че Пулев е бил поне равностоен. Другият менъджер казва че, Джошуа не е показал нещо особено, ами като не се налага, защо да го прави. Журналистите имат пълно основание да смятат че след нокдауните в третия рунд Пулев е трябвало да бъде спрян. Героизъм било че издържал до деветия рунд, вероятно такава е била уговорката при залаганията, а и за телевизионните права и публиката в залата.Хубава работа ама много циганска бе. Дразнещо циганска. И този "тарикатлък" с малките ръкавици на Пулев, е да, ама е нужна ръка в тях, и глава зад ръката. Вероятно идеята е била-носим на бой и само да успеем да го ударим-ама то много бой бе, кога и как да го удариш. Пълен провал, в т.ч. и най вече морален-дрънкане на празна тенджера.

На Аръм му изнася да говори така.Той много добре знае възможностите на Пулев и за това го пуска за примамка на Джошуа ,така да се каже да го дръпне към реалната опасност - Фюри. Просто пулев държи страшно много на бой и това Боб Аръм като стара хиена отлично е видял и го използва.Но за Пулев е по добре наистина да спре защото яде доста бой - искара добри пари - двапъти претендент - но по добре да спре защото не е Джордж Форман.Форман на 71 си е с акъла но това рядко се случва в този спорт.

Объркал се е този! Става въпрос за финансова, лична победа, за Кубрат, което обяснява цялото му поведение преди, по време и след мача!

Абе не знам дали го обяснява, аз ако бях определено нямаше да е такова поведението ми. За какво да се дървя на хората след като целта ми е да взема едни кинти? Ами напротив, кажи баба тенкю. Тенкю пийпъл, тенкю вери мач. Че и ще почерпя. За бат Тонката един кашон Хенеси. Черните обичат Хенеси. Ама той пък спортист и сигурно не пие. Ами 10 кофи Нацепин тогава! Батките обичат Нацепин. Преди мача ясно, че трябва да се дърви като кечист ама като почнат циркът трябва да спре, щото рингът е опасно място за един палячо.

Затворете ги усти, бе! Единствените неща, за които имате право да говорите са тези, за които досега и дума не сте обелили: Да си признаете загубата; Да поздравите победителя и да обявите, че е спечелил заслужено и безапелационно; Да се извините на всички, които намесихтие в личната си битка за пари, обявявайки, че ще се биете за тяхна слава и гордост.

Тези изказвания са за хората, които НЕ СА гледали мача! Да ги подведат, да си мислят че евентуално Пулев е дал сериозен отпор. Всички които гледахме мача, включително специалисти и журналисти останахме ШОКИРАНИ от действията на Пулев - скандалното и почти никога виждано БЯГАНЕ С ОБЪРНАТ ГРЪБ КЪМ ПРОТИВНИКА на Пулев, удара на Пулев СЛЕД ГОНГА, постоянните удари в тила на Джошуа, меко казано неуважително държане от страна на Пулев, накрая дори не го поздрави, не му каза и една дума на Джошуа... Въобще това беше един от най-скандалните мачове за такава категория и такъв залог.

Това е защото малко го би. Табиетът на малцинството е такъв, че ако го оставиш да може да ходи и да говори, офейква там, дето не можеш да го стигнеш и започва да плямпа лъжи, хули, и заплахи и самохвалства.

Стига вече !!! Знаем приказката "Царят е гол", но щом и чуждите коментатори му се смяха...

Стига с вашите глупости изяде доста бой.Даже не се би като мъж

бихте гледали реванш, ако имаше, нали? Сеирджии такива - то за вас е изобретен и професионалният бокс. Да си мислите, че всичко е истина.

Кубрат THE Логорея Пулев! Млъкни вече бе...

явно го правят за да дразнят!Много добре осъзнават резила и фиаското!!!

Нормално е да загубишне може да има двама победители, но кое е моралнода бягаш, да се плезиш, да се репчиш, да псуваш..... и после да се самообявиш за победител?!

Победата е, че издържа 9 рунда срещу Джошуа и остана жив. Това го може, но времето му под големите прожектори отмина само с тази второстепенна роля.

отрицателната роля отдавна е първостепенна

Заслугата за оставането жив е по-скоро на Джошуа.

Не спират да се излагат... наистина е много говорене и никакви действия. Джошуа излиезе като мъж, каза, че този мач вече е в миналото и няма лакво дс му се коменитра , и се оттегли победоносно. Нашият не спре с логореята- How low can you go...

абе каква морална победа... ? този в ред ли е ? в третия рунд нашия избега като уплашено момче и всички репортери дето коментираха мача казаха, че е трябвало да бъде спрян веднага и после му се смееха на нашия! това ако може да се нарече гордост..... просто е много слаб боксьор и може да ги бие в България но в БГ няма вече боксьори всичко е да точат пари от федерациите и това е .

Да зема да ида да се изрепча на некой боксьор да ме нокаутира с едно кроше и да го ПОБЕДЯ морално ли....

За мача с Джошуа, Кубрат Пулев беше доста по- добре подготвен отколкото за мача с Кличко.. Сега вече, може да направи още един бой, да победи и да спре с бокса с ПОБЕДА.

Невероятен смешник и палячо. Супер резил за България. В интерес на истината той няма нито една титла. Който го хване го пляка здраво. Кличко ,Джошуа !!!

Морална победа? Пич, Това да не е кръжок по дебатиране?

Е то по-голям резил любителите на бокса нито са виждали, нито ще видят /говоря за бягането на КоВрата към ъгъла на ринга/ ..... Ма иначе морално той е ехееее , абе направо Ура и Да живей .... Абе Гоцевли си Боцев ли си, Поцев ли си ....По кой свЕт одиш бе скапаняк???????

Ако Джошуа му даде реванш може и да видят. :)

Не може без победи над сериозни претенденти за титлата да имаш реални шансове за световната титла. Това не го разбраха нито Пулев, нито щабът му, нито мениджъра. Освен, ако целта не е да приберат хонорарите. И после дрънлкат глупости по медиите.

Не може без победи над сериозни претенденти за титлата да имаш реални шансове за световната титла. Това не го разбраха нито Пулев, нито щабът му, нито мениджъра. Освен, ако целта не е да приберат хонорарите. И после дрънлкат глупости по медиите.

Не може без победи над сериозни претенденти за титлата да имаш реални шансове за световната титла. Това не го разбраха нито Пулев, нито щабът му, нито мениджъра. Освен, ако целта не е да приберат хонорарите. И после дрънлкат глупости по медиите.

Някой хора, май, са гледали друга среща! Да наричаш "морална победа" арогантно и просташко поведение, слаб професионализъм и як бой от съперниците му (напомням и за Кличко), си е меко казано тъпотия, или платено изказване.

Не мпже без победи над сериозни претенденти за титлата да имаш реални шансове за световната титла. Това не го разбраха нито Пулев, нито щаба му, нито мениджъра му. Освен, ако целта не е да приберат хонорарите. И после дрънкат глупости по медиите.

а ти го разбра

Тези палячовци да не би случайно да са били на друг мач?

ти да не би да си бил на мача?

Ивайло Гоцев заслужава един морален тупаник в тила от моралния си победител. В представянето на Пулев нямаше абсолютно нищо морално.

Даже бих казал, че Джошуа е моралния победител защото се смили над нашия палячо и го остави на ринга чак до деветия рунд.

Ако не бе се смилил и го нокаутирал в първия рунд пред зрители и телевизии, щеше да се прости с кариерата си. Това е шоу, а моралите.

ще ни занимавате с това леке, и ще ни навирате позора му пред носа ни? Точно като с гей-парадите... Смотаняци!

не съм бил, но ще отида. Така хубаво го описваш.

Ако Пульо беше инвалид в количка, преди мача не беше приказвал толкова кого ще "смачка", и беше издържал толкова на ринга - да, можеше да се говори за някаква морална победа... Ама сега... здрав и прав тулуп, силен на приказките, слаб на ударите, който постоянно събираше ръчички пред лицето да се пази, и бягаше да се крие в ъгъла и съдията да го спасява - ха-ха, смешник!

Ще падна с 200-та

Прилича ми на вица.Руския и американския шампион по лека атлетика се състезавали.Победил американеца. Тогава руските вестници писали: На вчерашноти състезание руснака се класира на почетното второ место,докато американеца се класира едва предпоследен.

политизирай

Единствената победа е когато съдията ти вдигне ръката във въздуха. А българския Чарли Чаплин искал реванш ама щял да събере няколко приятели и да се пробват срещу Джошуа.

В изкуството - както сам споменаваш, губещите им помнят името. Чарли, Разяреният бик. За съдиите няма да те образовам безплатно.

То може и като виц да стане: Среща един Кубрат и го пита "Кво правиш?" Кубрат - "Всичко за пари". Това е морална победа за Кубтат толкова, Колкото за една проститутка е морална победа да си прибере хонорара след сеанс. Абе неква победа си е, ама чак морална...

- Знаеш ли кой съм? - Кой си? - Щом не си разбрал, си загубил.

Този смелчага се криеше от Джоршуа, толкова може това нагло боксьорче. Какво го коментирате, посредствеността му личи отдалече. Прилича ми на един друг смешник, който е жалък политик.

комично шоу, ама ти не се задълбочавай.

Тоя отворко говори така защото като mendger ще си вземе полагащото му се от паричките на змията със звучното име "кобра" .Аз не видях нищо кой знае какво достойнство ---да го млатят на два пъти като шкембе в ъглите на ринга и трети път така ,че да не може да се изправи прав.Ама нали знаете ,че 100 тояги на чужд гръб са малко!

г-н гоцев, поражението е едно, а позорът- съвсем друго нещо. Цитат на Чърчил.

Кубрат ако иска да постигне нещо полезно в тоя живот да инвестира в брат си, от него със сигурност може да стане световен шампион.

Брат му е по свестен, но малко е позакъснял за кариера. Не е много по млад

ако не се мислиш за безполезен

Като друг успял в живота мъж (Кубрат е меко казано успял) - мога само да се смея на завистта и злобата, породени от посредствеността и безизходицата ви.

Ако смяташ че тоя е успял, значи и ти си като него Аз видях един уплашен, бягащ позорно хвалипръцко

По време на рунда не можеш да го настигнеш да го удариш, а след края на рунда посяга да удря докато се крие зад съдията, това морално ли е.

Успял ама боклук. И ти ли си такъв?

ама ти стоиш на краката си само в клинч. Умствен.

Пулев чупи глупомера по всички скали познати на човечеството Уникално тъп наглец

г-н гоцев, да не си на холандски гъбки?

избърза да направи едно чаве на Андрея някой да не го изпревари и лятоска бияч в някоя дискотека на Сънито :)

Няма ни един коментар в полза на Кубрат ,това ,дира,е тъпо издание

то коментарите не ги пише дира ве тъпчо :)

Поне показа, че не му пука от Ей Джей и се опита да направи нещо! Можеше да падне още третия рунд и да не стане, но стана и продължи да поема ударите на Джошуа! Мача беше непосилен за нашия човек, но му прави чест, че не се отказа да опитва докрай! Да ни е здрав и дано се подготвя по-добре за следващите битки! Успех Кобра!

С морална победа се оправдават комунистите след загуба на избори.

Кубика е кумунист

Ха, ха, каква морална победа, какви пет лева! Дай му на Кубрат само да се изхвърля с глупостите си. Всички видяха, че Джошуа го "сдъфка като на закуска". Ама нашия още не може да разбере, че е класи по-ниско и да си "знае гьола", а не да говори измишльотини.

сериозно ли ? , този дали гледа мача !? , аз по-голям срам и резил не бях виждал .... пълен срам и позор

Добре такива безумия говори Пулев, че направо са смешни..най - много ме е яд ама.. Кому е нужна тази заблуда..Пурев няма защо да те е яд..Джошуа е много по -добър Видно няма да стане