17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма плюене как така.Наркоман, бияч на деца, най вероятно и наркодилър но още не съм сигурен за това. Ама му се кефите иначе...

откъде халатите за баня са заимствали кройката.

Браво момче,да си здрав и още много титли!

Браво на момчето! Другия път - шампион.

Евала! Достойно!!!! Успехи само занапред!!!

Само няколко коментара. Ако статията беше за някоя кифла или кифлар....1000000 драсканици. Браво момче! Гледай напред!

Бравоооо! Чудесно!

Браво!!!

БРАВО!

Браво!Супер! Изключително постижение! Ивайло е много трудолюбив и заслужава всеки медал, особено златния

бахти нежното вратле, трябва с кърпа да се предпазва от кимоното. И с тоя поглед - за моделка ли се прави??? Всички джудисти са от кръговете на Боко, Ипон груп.

Ще се пуснеш ли с него на татмито ? Бойко е каратист - шотоканец

И с гордост носи от 35 години прякора "Прани Гащи". Да обяснявам ли защо? Иначе поздравления за момчето. Джудото и самбото засега държат ниво у нас.

Аз съм най-добрия пожарникар сред каратистите, кметовете и премиерите, най-добрия каратист сред пожарникарите, кметовете и премиерите, най-добрия кмет сред пожарникарите, каратистите и премиерите и най-добрия премиер сред пожарникарите, каратистите и кметовете, бе!

Младежо, Бойко може и да се прави на каратист (вярно че беше шеф на федерацията), но първата му охранителна фирма се казваше ипон и гръбнакът и беше джудисти, много от Локо София, имаше световни шампиони и вицешампиони по самбо. Така че много от сегашните спортисти в тези спортове са израснали в секции с мръсни пари и мръсни шефове и мръсни допълнителни доходи. Иначе браво на Ивайлоно коментарът остава - каква е тази скапана кърпа да му покрива нежното вратле??? Защо да излизам с него на татамито - защото си ползувам свободата на словото ли? Срещу него не бих излязъл, не на джудо със сигурност. Срещу тебе мога и да излеза ако много искаш.

За тоя герой една снимка и няколко реда текст, за двамата гушерови цял трактат и целия им инстсграм от последния месец ????

Браво Най накрая една хубава новина. Писна ми да чета само за измисления Ковид 19

Какво му е хобавото на новината бе, педал?? Че 23 годишно грузинско пишлеме го оправило тоя младеш за по малко от минута ли? Аман от българомразци.

Грузинците са били винаги голяма сила в джудото , ако за теб вице европейски шампион е нищо предполагм , че имаш някоя и друга олимпийска титла

Честито!