17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo. Uspehi, zdrave i dogodina na olimpiiskite igri s pojelanie za zlatoto.

Жените излязоха по-мъже от мъжете...

крайно време беше да си покажем "рогата"! нека станем световен лидер в европа по бойни изкуства наравно с япония и китай, да построим манастири за обучение на млади таланти, да си спомним величието преди векове, да припомним на европа че не напразно сме имали славна епоха допреди 1241 година и не да ни държат на опашка за шенген а те да чакат на опашка за Прекрасните ни земи!

мноо си смешен палячо бе

Браво на нашето момиче !

То аз като гледам и трите златни медала от жени спечелени ... те мъжете май или са си сменили пола, или са преминали в така нареченото състояние "мъжка путка" ... ебати и резила, и то в борбата, бокса и каратето ... ами то това са все мъжки спортове .......................................

Браво , прекрасно Българско момиче !!! Гордеем се с теб . Със здраве ;)

Браво, български момичета!

това е мнооого хубаво..браво и успех

браво браво!

Браво момиче, поредната българка с отличие, да му мислят момчетата!!!

ha ha ха хаааа патладжан, ние сме войнолюбив народ, ве! не виждаш ли коментарите, не четеш ли злобата която кипи навсякъде, точно за такива спортове сме, даже да включат и руска рулетка катоспорт, ние ще сме първи, амаха.

Оказва се, че българките са много бойни мацки, на световно ниво. Добре, че са те да ни отсрамят в спорта. :)

Блъгария да се насочи към точно такива спортове. Спортове свързани с нансяне удари по противник. В епоха сме на тотално унищожение на всякакви добри помисли, правене на добро, ако не е по задължение, рушене, тормоз над слабия, грабене, крадене, бих казал геноцид - финансов. За да съхраним обикновения човек, трябвя да се развият бойните спортове на всички нива. И най-вече да се предава техниката между най-слабите слоеве на народа. За да имат силата на духа да се изправят срещу злото, или поне да не се предават когато биват мачкани от капиталист, политик или самозабравил се млад новобогаташ.

видорее, видоре, много пцоваш, видоре! съобразявай се малко! тук може да има интелигентна джендърска аудитория! Някоя "хубавица" току виж се рзциврила

Забележете, всички 4 момичета на подиума изглеждат страхотно. Дано това насърчи да спортуват някои момичета от най-младото ни поколение, че там е криза

На фона на пошлостта и безхаберието в милата ни родина, тези деца ни карат да се гордеем, да вярваме и да се надяваме... Браво, български мимчета и момичета!

като махнеш тъпия лесбо-сексизъм, какво остава? нищо. Браво на момичетата - защото са спечелили. А са спечелили, защото са се трудили, не за да им е зле на момчетата или добре на някои безполови 'женски'.

при мъжете конкуренцията е много сериозна. не се дръжте като примитивни джендъри. Браво на момичетата, обаче, златото си е злато!

поне жените ни отсрамиха в мъжките спортове , сега очакваме и мъжете ни да станат шампиони в художествената гимнастика , в синхроното плуване и ритмичната гимнастика .