Коментари - Изказването на Сърджан Джокович предизвика отговор от австралийските власти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че населението на този континент са наследници на затворници.

Някъв австралийски кравар да си дои кравите,не да обяснява за здравето на хората

Браво на Ноле! Най-велик на корта и извън него!

България трябва да даде ПРИМЕР на останалите държави и да ИЗГОНИМ и вкараме в МИША дупка всички чужденци- араби, негри и китайци... Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

Гълтай хапчетата си,те не са ваксина.

Браво, Ноле остана един от последните защитници на свободата! Малоумните и страхливи ваксомани фашисти няма да го преглътнат

Ваксоманите са Китайски Ислямисти !!!

Добре де,как точно той като невакснат е ооасен за тях,местните. Ха да излезе този абориген и да обясни. Ама така,на дебат. А не да лае от трибуната си. Да излезе на дебат публично с някой,който разбира от това. С някой като Мангъров например. Да видим аджеба,как научно ще си защити позицията.

Е изключителен тенесист, но също и самозабравил се простак. За баща му да не говорим.

Може да си купи сертификат от бг

Аз пък се надявам да не се ваксинира.

Леброн Джеймс от баскетбола ваксиниран, пък се разболял. Как стават тези неща?

Навсякъде има определени правила и изисквания, които трябва да се спазват от всеки!!! Някъде това е изискване за образователен ценз, другаде стаж, трето възраст, а някъде и ваксини!!! Тъй като съм свързан с мореплаването, ваксините са нещо нормално за мен!!! В началото ваксините за холера бяха на 6( ШЕСТ) месеца, за жълта треска, за разни тропически болести, малария и т.н. Двама "тарикати" от Пловдив бяха "измамили" изискването за ваксина за жълта треска, ѝ треската ги "тресна" и ги птрати на "оня свят"!!! Но, заради тези малоумници„ капитана го влачихагодини по разни следствия, и ако не беше "черно на бяло" комуникацията му с Трансппортна болница, т.е., какво му е препоръчано, той какво е направил, какъв е ефекта и т.н., щеше да лежи в затвора!!! Когато се доказа, че приятел доктор им е подписал и подпчатал без ваксинация, тогава прекратиха следствието срещу него!!! Но той получи покрай тези преживявания инфарт!!! Заради ИДИОТИЗМА НА ДВАМА ГЛУПАЦИ!!!

Опитах се да ти натисна плюс/ искаше ми се 10 плюса,/, но излезе и плюс и минус едновременно

Ваксините обаче ти гарантират, че няма да се разболееш. Препаратите за Ковид-19 (както и за грип) - не! За мен това значима и съществена разлика. Това отличава ваксините от онова, което пробутват за ваксини (но е със съмнителна полза).

Ваксина за малария няма!

А ти си умен, не си като тези двамата!!! И поучаваш другите!!! И си се ваксинирал за каквото е възможно, когато е трябвало!!! И си умен!!!! Разбрах!!!

Браво на Джокович! Ако има повече като него, меракът за задължителната ваксинация ще започне да намалява!

Ще ви се

Ами той аборигена може да иска гостите на аборигенския му окръг да му се и надупят в знак на уважение, ама с Ноле на е познал.

Дивият сръпски Козел да духа супата

ти си я издухал вече, Ноле не го мисли

Това което прави Австралия е изнудване!

Що?? Не е ли изнудваме от страна на някакъв тъмен балкански субект, да му приемат избора, който пък е опасен за здравето на хората??

А ти пък си олигофрен!!!

Значи, човек преболедувал короната, здрав, да го караш насила!

Гнидо промита е опсано за здравето на хората? Да допълним, че ваксаните не са и хора, но от какво точно ги е страх, след като вече са защитени-уж!

Не е изнудване - Ноле може да избере да не играе там. И дано да го направи - ще ми е забавно да гледам на следващата година какво ще направят австралийците.

Новак Джокович е велик спортист и велика Човек! Пекула - педала ли си, не те знам?! Да пукнеш дано! Тройно ваксиниран от короната! Бог бави, но не забравя! Питай Кунчев :-)

Световното ви първенство ще стане със статут и имидж на квартално. Ваша си работа.

Да ви питам Сега Австралия на каторжниците и аборигените, цивилизована страна ли е?

1. Неваксинираните болни ли са? Правилен отговор: Не !! 2. Неваксинираните непременно заразени/заразни ли са? Не !! Правилен отговор !! Не !! 3. Ваксинираните може ли да са заразни? Правилен отговор !! Да !! 4. Ваксинирането спира ли разпространението на заразата? Правилен отговор !! Не !!

Здрав, прав, преболедувал вируса, и хайде слагай отрова в организма, за да се разболееш! Прилича ми на: ще те назнача на работа, ама ще спиш с мен!

Никой не го кара на сила да си увеличи с няколко милиона банковата сметка. :)

Не бе , не е насила! Ще пееш ли Пеев?

ИЗКАЗВАНЕТО НА БАЩА МУ ПРЕДИ, МЕ НЕРВИРА ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО СЕГА: "Защо играел на 40 години още Федерер??? Абсолютно просташко изказване !!! Ми щото може, бе !! А ти Сърджане, ако не бяха мангизите от сина ти щеше да си склададжия някъде за 1000 евро заплатка. Та и сега - има тестове за това "заболяване" - не може да го задължат по никакъв начин да се ваксинира - така както НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАДЪЛЖАВАТ КОЙТО И ДА Е !!! Цял свят пътува с авиолиниите по този начин - чрез тестове !! Ваксинираните с този БУЛАМАЧ на Пфайзер НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ Е БЕЗОПАСЕН !!

Е, хубава работа сега. Ама наистина го искат. И в Гърция го искат. Затова Австралия ще си остане за австралийци и кенгурута, а Гърция ще се върне в бедните години, преди туристическия бум.

1. Неваксинираните болни ли са? Правилен отговор: Не !! 2. Неваксинираните непременно заразени/заразни ли са? Не !! Правилен отговор !! Не !! 3. Ваксинираните може ли да са заразни? Правилен отговор !! Да !! 4. Ваксинирането спира ли разпространението на заразата? Правилен отговор !! Не !!

Новина от sky news Australia DPG Advisory Solutions и бивш либерален съветник Дейвид Газард казва, че подписал договор с който да изгради частна карантинна система(трудови лагери за задържане) в Австралия за два месеца договорът с министерството на вътрешните работи е предназначен да помогне за „улесняване и изграждане на промишленост, управлявана и финансирана от индустрията карантинна система".

Това в скобите не е вярно - фейк. Иначе, няма лошо.

Как стана така, че изведнъж в последните 2 години като по сигнал, всички правителства, НПОта, ООНта, СЗОта, МВФта и т.н. решиха да се справят радикално с вирусите и екологията? Няколко пъти е пробвано да се живее в идеален свят, в който няма богати, няма хора с различни мнения и способности, всички са на ексистенц минимум и всички са щастливи. Няма как да няма алчни богати и завистливи и неграмотни бедни... Природата е направила нещата по друг начин... Дървото засенчва храста и тревата, вълкът изяжда овцата, Юсеин Болт е по-бърз на бягане от Алберт Айнщайн, а Айнщайн разбира от наука повече от Болт... Социалното инженерство не е силата на човечеството... Няма как 8 млрд души да са на едно и също мнение...

Хаха, добре са му го казали на сръбския селянин новобогаташ.. Новак го бива да лупа топка, ама трябва да поумнее малко, то не става само с лупане брате

Ваксината е Вид допинг А допинга е забранен в Спорта .

Какъв вид допинг е ваксината, я да ни открехнеш?

миа, чак пък такава простотия.

Първата в историята на човечеството пандемия, в която неваксания е по-опасен за ваксания, отколкото ваксания за неваксания.

Не обичам сърбите, но се радвам че си обичат Родината. Май са по корави от нас.

Зависи по какво. По ативаксърство ги бием "кораво" с фактор 2 - са се Ноле, Сърджан и другите им известни или не анцузи.

По важно да има отрицателен тест за да играе. Стана ясно ,че и ваксинираните могат да пренасят вируса ,а дори с три дози да боледуват. Прагматичното е да се иска реален отрицателен тест.

Аз ще гледам турнира с интерес както винаги. Какъв точно е Джокович че да не спазва правила кокто всички други спазват. Който не иска ваксина си прописка състезанието и не сенпраеи на жертва. Все повече ненавиждам наглия баща и съответния му син. Що за двоем стандарт.

да ти отворя главата и да се изсера в нея заблуден тъпунгер

Ти със сигурност си от отбора Меки и малки кавалчета. Ако не си заменил кавалчето с някоя изсъхнала вагина все пак.

Въобще не ми е любимец джокович, напротив, но на всичко в този живот трябва да има спирачка... Никъде в договорите преди 2019г. няма описано какво се прави в такава извънредна ситуация. Това не са правила, а измислени в движение регулации. Значи неваксинираният, но с отрицателен тест не може да участва, а ваксиниран с положителен тест е добре дошъл... Тук опира да проваксъри и антиваксъри, пропаганда и противопоставяне. Идеологията не трябва да засяга спорта и културата. Лятото на европейското извъртяха същия номер с цветовете на дъгата по стадионите и лентите на капитаните... Респект към личния живот и здраве на всеки човек, но без да го налага на други, защото става болшевизъм и национал-социализъм... Тоталитаризъм...

Пак всички нищо не разбират и само Ноле ги знае нещата с ваксините. Последно като проверих е тенисист, който тича след топката (както и кучетата), а не специалист по ваксини. Точно толкова смешно би било ако някой иска да разбере как се играе тенис и да отиде в научен център по вирусология....

По твоята ло-ги-ка какви се явяват плазмодият в генералски мундир, който ни трови с мнението си година и половина по телевизията? Какво общо има един "касап", коремен хирург и какво разбира той от вирусология? За бай Шиле Еднорога (с голяма буква, заради годините му) какво да кажем? Сега се гуши под кълките на картофена данка в Столична община... Той какъв специалист вирусолог е? Ами онзи, неуспешния математик, фейсбукгуруто на ковидидиотите? Той какво общо има с вирусология??! Бях ти написал нещо, но го изтриха. Да знаеш, не съм си сменил мнението за тебе.

Такааа, значи няма значение какво показва теста, няма и оферта да стоиш изолиран в карантинен затвор, единствено е важно да си набил дозата. Е какво по-голямо доказателство от това, че не е важно здравето на човека, а ваксината набита в тялото.

За рептилите целта е един ден всеки ваксиниран да страда или умре - тяхната заветна цел !!!

Правила, които се спазват. Никой не кара Джокович да ходи там насила. За баща му, да не говорим.

Тези с обесивното-компулсивно разстройство страх от вируси, дотук в България от средата на 2020г. до по-предната седмица (до тогава са данните в НСИ), докараха 49 хиляди повече починали. Трябва лудите да ги изправят пред съд и да отговарят за смъртта на десетки хиляди, благодарение и на техните мерки за спасение на хората.

Отговорността на спортиста се свежда до това да си направи тест преди да тръгне и да докаже, че тръгва здрав! Макар че и това е нон-сенс и извращение, здрав да доказва, че не е болен... Но заради истерията е донякъде оправдано. Отговорно е като пристигне да остане 2-3 дни и да си направи още един тест и ако е отрицателен да не го закачат повече! В Аустралията цари фашизъм в най-чист кристален вид. Факт. И това не е от днес- За пример ще ви дам идиотизмите и цирковете, които правят като граничен контрол. Как било супер опасно да се внасят семена от други части на света. Конфискация, глоби... сандвича моля ти се бил опасен... По тази логика пристигащите трябва да бъдат филтрирани в специални центрове поне за 2 дни на пост вода и молитва докато не изходят всичко в червата си, защото може да пренасят семки от забранени плодове и да ги засе.ат... засадят където им падне... Въобще аустралийците са ментално пробити.

И без АО, Ноле е номер 1. Толкоз.колкото и да се пените. Новак нали ще пази дистанция и ще носи маска. ЗАЩО искате да го боцнете?

Бе, задължителното набождане се прави само за да могат импотентните психопати във властта да изпитат удоволствие, а то идва ори тях само от извращения

Този тъпан бащата на Джоко трябва да бъде с намордник. Едва ли друг в тенис средите и изговорил толкова глупости колкото този сръбски селяк...

Точно така. Властите си пазят хората и следват заявените политики, и ако на разните му спортяги не им изнася, то могат да си гонят топката и на други места. Отделна тема е, че бащата на Джокович е и за Балканите изключително тъпо парче, което си пъха гегата постоянно, където не му е работа. Явно и самия "Ноле" не пада по-долу, след като вместо да му набие обръчите, го оставя постоянно да плямпа простотии и да се заяжда, като в селки хоремаг.

Да си купи един сертификат и е готов.

Не е така лесно, да си купиш документа. Знаеш ли колко лекари съм питал, поне 10, и все греда. Къде ги продават тия сертификати бе, не мога да се докопам...

За жалост ще им клекне, а не трябва!

Е да имат право ваксинираните да заразяват ,а неваксинираните да немогат. Ваксинираните нали са безсмъртни какъв е проблема?

Вече има виц за това, че произхода на населението на запад , север и юг от границите ни е Българско.

Няма звезди , няма реклами - няма турнир в щата Виктория ! Това си е техен избор !

Тениса, рекламите, щата Виктория, турнирите в щата Виктория ги е имало преди Джокович, ще ги има и след него! Недей да се пениш толкова ....

И кой ще гледа местни ваксинирани тенисистчета !

Аз ще гледам турнира с интерес както винаги. Какъв точно е Джокович че да не спазва правила кокто всички други спазват. Който не иска ваксина си прописка състезанието и не сенпраеи на жертва. Все повече ненавиждам наглия баща и съответния му син. Що за двоем стандарт. Ковидиоти.

Ваксинираните разнасят вируса и заразяват!

Точно така! Дали са му избор. Ваксинираш се и те допускат до работното място. Не се ваксинираш и си безработен... Изобщо не е доброзорно... Един хубав колективен иск от милиони останали безработни и ще им стане любопитно...

Въпрос на избор. Никой не държи Джокович да присъства.