17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не пречи зплатите на тези кълцалници да растат непропорционално нито на икономиката , нито на "спектакъла" който правят, и това е така защото рекламират ХАЗАРТ и създават хляб за още по-пропаднало племе това на спортните журналисти. Ако утре легализират хероина теи са първите дето ще хукнат да го рекламират !!!

Та ние не сме мазохисти, то си е мъчение да ги гледаш, чудно ми е как ги изкараха 2000 средно!!!!!!!!

след като на мачове шампиона ни ходят по стотина зрители, ясно е, че това дърпа надолу статистиката. Домуса направи с експеримента си ужасно лоша услуга на родния футбол. В Делиормана не е имало футбол, няма и интерес.. Да добавя и Септември, Верея, Витоша сега или Симитли, Любимец, Мездра и Своге по-рано. Мутризацията доведе до там, че отблъсна хората от този спорт.

Е какво да гледат момчетата ни простотии от агитки прически и татуси от футболисти и лош футбол, не по добре да гледат художествена гимнастика и всеки да гледа както иска,момичета или спортен хъс

Ами да построим нов национален стадион. То друго няма какво да правим.

Като видя кои са собственици на клубовете в България и ми се отщява да ходя на мач. Затова сега ще си купя билет за някой мач на Бешикташ Истанбул, Турция.

Лумпени на стадиона, несигурност и спрях да ходя на мачове.

ами върви на Герена, що ходиш у пловдив или на армията

То от много време никой не го интересува футбола тук ... Та те дори "ултрасите" не ходят заради футбола, а за да си покажат простотията и да викат "мойте са най-добрите", без да осъзнават, че и едните и другите не стават за нищо и не заслужават НИКАКВА подкрепа. Ама не, видиш ли това било да си лоялен (лоялен боклук де)... абе изруди, то освен едни имена нищо друго няма, да не говорим, че тези имена са СТОКА, продават се и се купуват само с една цел - ПАРИ...

2000 човека средно на мач в България???? Къде сте гледали тази "фантастика" г-да "преброители"???- май сте сложили една 0 повече... 200 на мач средно е много по-реалната цифра! С идването на "ДеРмокрацията" и продажбата на футболните клубове на разни бандитски формирования бъкгарският футбол / а и спорта като цяло/ умира бавно но неотменно!

Каквото е ръководството на държавата, такова е и във всяко едно нейно звено (вкл и футбола)-> а именно самозабравили се, нагли, непремахваеми, малоумни (но физически силни) мафиоти държащи кокала здраво! Хвърлят прах в очите на хората, че правят нещо за народа, а накрая сме винаги последни във всичко значимо!!!

Има още къде да пропадаме. Перуката да дерзае.

Обаче дискотеките са пълни.

даже и коментари няма . От футбол у нас никой се интересува

Футбола е огледало на тоталната деградация у нас, футболистите ни са манекени, далече от истинския футбол, ръководството на футбола, както и държавата са тотално корумпирани

Върти го сучи го, ЦСКА е номер едно! Всъщност това беше причината да вкарат отбора директно в А група, просто Домуса губеше много пари от липсата на най-гледаемия отбор.

Какво и е дългото на темата за причините? Трибуквена е - БФС

Браво Бобка! Сипи по едно тройно за тази статистика!