17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РУСИЯ си е РУСИЯ , всеки друг коментар е излишен !!!

Парад на обичащите Россия?

Спортът е затова, да победи по-добрият. Ако е от България най-добре, но шампионите винаги са за уважение. А който си позволява да каже нещо срещу Йордан Йовчев нека резюмира той какво е дал на България.

А той какво е дал, скок подскоци?

Ама че ,глупак@!!

била причината американките да бъдат победени? Не способността на руските гимнастички. Ега ти и журналистите,ега ти и мръсните русофоби.

Дрислив дребосък,ти чувал ли си рашките да ни поздравяват за нещо? Нещастен лизач

Да, поздравяват ви, че хубаво го поемате отзад бе, тъпак прост насран!

Уроди, само Урод си е избивал децата, не може ли да има таланти и в Русия, уроди мръсни, или е трябвало да ги отровите превантивно, уроди?

Урод е библейски цар на Юдея, който избил хиляди деца, защото някое от тях можело да го наследи. Вие се държите по юродски, подценявайки победата на рускините, и още по зле, държейки руснаците в мизерия. Остава да им нападнете и децата, и ще сте най-големите юроди на планетата.

Момчета и момичета, моля четете и се образовайте, че пишете пълни глупости. Цар Ирод (а не Урод) е юдейски цар, който е подкрепян от триумвирата в Рим и понеже е чул за пророчеството, че ще се роди нов цар на Юдея, което рождение ще бъде предизвестено със звезда, то по негова заповед се избиват всички деца до 2 годишна възраст в цяла Юдея. За тези, които не знаят, става дума за рождението на Исус. И престанете да плюете по който и да било успял. Ако някой от всички вас може, да отива той да се състезава. Но дълбоко се съмнявам, че повечето от драскачите тук могат да направят и 20-30 лицеви опори. Аман от знаещи и разбирачи в интернет. А иначе като гледам обществото на улицата и на работните места, то е пълно с "умствени уроди". Пази боже сляпо да прогледа!

Как се познава изрод: изродът си мисли, че талант може да произлезе само от педераст, изродът си мисли, че като убие Моцард ще убие и изкуството му, изродът си мисли, че талант и изкуство може да произлиза само от определени територии, и че само той има право да определя от кои територии да произлиза талант, изродът е избил цяло поколение деца на няколко пъти, но все още се мисли за голяма работа и обвинява други за делата си!

Кой е изродът убил Моцарт бе льохман?

Защо въобще допускат болшевишки отпадъци на олимийските игри.

Само шибан мангал може да се дразни толкова от успха и таланта, който никога няма да притежава! Разбирате ли колко ни е писнало от вас?

Гадно ли ти е, педераст, ти никога няма да притежаваш такъв талант и способности, нито някога ще имаш наследници, които ги притежават! Колко още нормални живота си мислиш, че можеш да опропастиш, преди да решим проблемацията?

Това е олимпиада бе имбецил, кой точно може да не ги допусне...Прочети какви са олимпийските принципи. Тук няма място за политика уроде еврейски. Гнус ме е от мок-аджиите и техния слугинаж, това е абсолютен фашизъм и геноцид срещу Русия и нейните спортисти.

Руски к..ра да ти го забият, страхотен ден ,руснаците ме задоволиха

Защо ни занимавате с това? Трябва ли да ни пука? Непременно ли трябва да се впечатлим? Защото при мен не се получава! По-скоро ми е досадно! Пишете за бьлгарските спортисти или за такива статии няма да има копейки?!

Другите отбори били медалисти, само в руския отбор били мелдонисти )))))))))))

Йовчев чака пост при Путин.

Още един глупак се изказа!!

Как ме дразни това недоносче Йордан Йовчев ! Тоя полу-лилипут е толкова прост и празноглав, колкото и ТП Стефка Костадинова. Двама тъпака, без грам мозък в кратуните ... докато такива заемат високите постове в спорта, само свирки ще щравят наште по олимпиадите ... ако изобщо отидат там. ТП: тъпа путка

Тоя лилипут, ако ти удари един шамар ще ти откачи тъпата глава от раменете .

Ти май не разбираш аз кой съм ...

Хахахахахахаааааааааааааааа .... с неговия ръст ще ми удари шамар на Х.Я , че по-нагоре ръст не му стига

Оставете простака на собствената му злоба, защо ще му наливате акъл с шамари?

Аз съм висок , дали ще я стигне, аа има алтернатива...другата глава

гимнастиците са толкова гъвкави и разтегмати, че е по-добре да им смяташ ръста с разтегнат крак над главата! Ако не стане със шамари, може да те запука с шутове, което не е в твоя полза, но едва ли би си цапал ръцете с лайно като теб!

Видор, Видор, ти правен си от пдалите в Гомор. Мозъкът ти е желе, а устата ти шитня сре. Родил си се кр*тен и задникът явно е бая оширен. Иди някъде се гръмни и на обществото не тежи!

Каква смешна статия….Руските спооортисти се представят добре досега но в тази дисциплина победата им е заради малшанса на Бейлс и Йордан Йовчев нищо не казва такова …ех дир ру дир ру…всеки успех заслужава уважение а не пропаганда от еврините

Май в големия допинг скандал с Русия изтече информация , че американката взимала забранени препарати слекарско разрешение за концентрация на вниманието

Браво ! Господ е Руснак ! Добре се преставиха руските спортисти и показаха че са спортна нация ! Така че Крим е Руски ! Видях едно измислено племе което се е нарекло Укри , никакъв спорт не показаха , в съветско време и те имаха спорт , но сега не !

Радвам се, че България още не е руска. Но ще стане заради такива като тебе.

пак са се назобили с бояришник и анаболи руските свине: трябваше отдавна да ги оринат от състезанията на свободния свят

Тая рушняшка измет, още ли не са ги натирили от игрите за допинг?

Всеки руски успех радва българите.

Русия на колко години е държава?

А на мен ми се реве, че тези момичета няма да чуят химна и да видят как се издига знамето на родината им, защото ги управлява една ОПГ.

Радва всяка проруска лакейна подлога Точно така, както американските спортни успехи радват проамериканските лакейни подлоги. Аман от смрадливи подлоги!

Тоя да не е руснак?

Ти да не си прост гербероид?

Този е спортист от световна величина, спечелил много медали и донесъл много радост и гордост на нас българите. И като експерт той дава много чудесна оценка за руските спортисти, назобаните сащ-инаци се осраха. Той разбира от това, а ти не. А ти си просто курва на повикване и срещу дребни центове пишеш срещу Русия...жалък биологичен отпадък.

Това не разбрах изненада ли е, нали рускините все са първи. И съдиите са винаги за тях.

Колко статии трябва да пуснете по тази тема, смешна работа.

Ако бяха българските момичета нямаше да се вдига толкова врява.

Статията не е за рускините, изгледай видеото

Браво на ГРАЦИИТЕ!

Баси! Колко кратка статия, а колко много грешки има...

Жалки опити за редактиране...още грешки има!!!! "Денят за България спаси младия ни плувец Любомир Епитропов, който се класира за полуфинал в дисциплината 200 метра бруст." ДенЯ за България спаси младияТ ни плувец Любомир Епитропов, който се класира за полуфинал в дисциплината 200 метра бруст. ПОНЕ не е вече "пувец":)))))) П.П. По минусите ще познаете и безкрайно неграмотните читатели...

Българските комунисти, такива съветски отпадъци сте, защо не си ходите в СССР? И без това късно сте дошли по българските земи, не ви е мястото тук.

Schilo

Много си проЗД

Я кажи колко от предците са ти дошли от азия?

Ми всичките бе, льольо. Прабългарите според теб откъде са дошли?

Значи трябва да си вземем Украйна тя е наша !

Здраствуйте братушки!

Но молодец, заработал копейки.

Иди в Русия да кажеш на руснаците "здраствуйте братушки", ама хич не обичат вече.

Ай стига с таз миризлива руска пропаганда беее. Смешни и жалки сте. Така написано на 1-ва, все едно Радев е скочил 15м прав скок.

Schilo

Човекът оценява спортистите бе, глупако!

Сие тъп заченат от черен демократ

Бейлс сигурно ще се хвърли от покрива на хотела крещейки: "Руснаците идват!" :))))

Много ги интересува тях някакви селяндури. Както и нас не ни интересуват цървулите слушащи Лили Иванова.

БИЛ ЧЕРВЕН ! УЖАС !

Нужно да си червен,за да оцениш страхотното представяне на един отбор

Schilo

А ти си проЗД трол!