17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОВЕДАРЦИ ДА ВНИМАВАТ ДА НЕ ОСТАНАТ БЕЗ СТАДИОН. ЩО АПАРТАМЕНТИ МОГАТ ДА СЕ ПОСТРОЯТ ТАМ

Това ми напомня на оная, дето тръгна да купува ЧЕЗ.

Диксън е поставил само едно условие, в името на отбота да се добави само една буква и да стане ФК Леевски...

Има ли ненормални, които му вярват на този субект? 250 млн. долара? С тези пари ако иска да вкарва пари в спорт има сигурно хиляди по-добри опции за инвестиция отколкото футболен клуб в България.

Твърде хубаво е за да е истина.Този е измамник отсега ви го кавзвам после ще се сърдите на себе си.

Тази работа е много съмнителна. Внимавайте да не останете само с обещания и оправдания.

243Win

Зад този клоун стоят корупционни пари от България. Няма друг "инвеститор", дето да се крие като мишка. Особено, когато става въпрос за 250 млн. долара.

Трай коньо за зелена трева!

е пълна удурма.

Впрочем софийското синьо отборче, покрай грандиозното бъдеще дето го било чакало, да вземе най-накрая да си смени именцето, например на "фъ цъ уевски", и по тоя начин да спре веднъж завинаги да срами името на Апостола Левски, мерси!

Тоя ми напомня на Боби Цанков...дано да бъркам.

То е ясно че се искат да изперат енди пари .

Закривайййййй синия цирк.....

Какви ги вършиш бе младеж????

ЗНАМ ГО ТОЯ ФОНД ЧЕРЕП ГЛОБАЛ ИНВЕСТ

Тоя Диксъна само като го погледнеш как си е запасал вратовръзката във вътрешния джоб на сакокото си и колко е жаден ти става ясно що за менте е и подставено лице. Прекратявайте им мъката с фалит,че за n-ти път по другия начин продължават да дишат в искуствена кома!!!

При положение, че американците ни налагат санкции по Магнитски, да дойдат такива инвестиции оттам е много, много чудно.

Това е пълно шоу в стил "тука има, тука нема", някъв младеж с непоникнала брада и вид на ученик щял да докара 250 милиона в период на епидемия и очаквана световна криза на много нива, блажени са вярващите. Нищо де, надеждата крепи хората, но според мен този не може да е сериозен.

Ни Мол ни стадион само нови дългове и фалит И пръсти в устата и В групи ... Много добро не е на добро Имате всички признаци да се притеснявате,не да се радвате! Дано не съм прав

Абе тоя Благой не беше ли славист, дори любим такъв?

ГОВЕДАРЦИ ЩЕ МУ ЯДАТ ФАМИЛИЯТА НА ТОЯ

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Левскар съм, обаче мисля, че си прав! Нищо конкретно не каза, факти, дати, общи алабалистики за балъци, можеше и мен да ме поканят, щях даже още по-общо и сладко да ви навивам. Според мен на Насето му е ясно, че това е фарс и не е отишъл да не се излага. Дано не съм прав.

фонда се казва дик ин ди есс индъстрис. турско-гръцки е.

На вниманието на всички!! Къде е МВР,ДАНС, Прокуратура Къде е служебнотоправителство? Този Дикинсе голям измамник. Благо Георгиев също е измамник. Май Сираков се усети нещо и изчезна днеска Има инвестационен фонд но името е в тайна Тука се подготвя яко пране на пари ЗА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ

Това бяха въпросите и коментарите, които трябваше да направи Томислав Русев, а не и той да мълчи като ...

Къде е Насо? Техните го търсят да го бият!.

нищо не разбрах, този ми напомня на Майкъл Капустин на времето, по-възрастните го помнят много добре! Дано да не е вярно, но ще видим!

Благодаря на Дир, обичам България, обичам всички българи за топлото посрещане и горещите добри думи! Само Левски!!!

Нещо много не сериозно ми звучи всичко! Как ще възвърне тези инвестиции от мол и хотел....глупости!

Съблича се...

А, добър ден... Целият ни футбол е пране на пари, ама всички си траят... И малките деца го знаят...

За "левски"? Това момче ходило ли е на психиатър? Посещава ли психоаналитик? Членува ли в "анонимни алкохолици"? То въобще има ли представа къде се намира...

Гинка Върбанова развяваше 200 милиона Евро, което по днешен курс е точно 250 милиона долара. Някой тук ни прави на клоуни. Нищо чудно това да е Божков, който с поставено лице ще купи Левски и набързо ще удвои задълженията по две. Парите ще си прибере с няколко срещи с шлифери, по стара изпитана рецепта.

Сто процента е забил някоя плеймейтка :))

Уважаеми зрители... и зрителки, ще ви споделя една дълбока тайна, която само аз знам, защото единствено аз имам достъп до кадастъра: Поземлен имот 68134.604.1183, област София (столица), община Столична, гр. София, район Подуяне, вид собств. Държавна публична, вид територия Урбанизирана, НТП Стадион, площ 124264 кв. м, квартал 148, парцел V, Заповед за одобрение на КККР № РД-18-4/09.03.2016 г. на ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА АГКК Как се строи МОЛ на терен публична държавна собственост няма да кажа. Те по-скоро в съседния парк ще построят жилищни блокове, щото той барем е публична общинска собственост, а не чак държавна.

Спомням си първия “собственик” на бензиностанция у нас . Спомням си и последния “собственик” на Кремиковци . Вие спомняте ли си как завършиха ? Ако някой вярва , че този пи...кльо може да бъде собственик на ФК Левски -си е негов проблем . Аз си спомням , и не съм забравил . Спомнете си и вие !!!

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, Народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи. Само Левски

Що ли ме обземат едни съмнения? Дали няма нещо гнило в ... Дания.

Режисьорът на целия този водевил с Диксън-а заслужава да бъде отлиен със Златната малинка за най-блудкава и малоумна продукция.

показа пак колко са неутрални оранжеви селяндури и серЪт помия! Сакън Левски да е по-богат и преуспяващ от Оранж Гмо! Само Левски!

Ако изобщо нещо стане ми намирисва на пералня на нарко милиони, обаче това се прави на друго място. Тука няма да могат да си приберат прането.

Чух че щяло да има мол. Ахаххахахаха

Схемата на Джизъса да пере пари на чеченците в Скопие,измислиха по-сложната схема с Диксън и уж някакъв Инвестиционен фонд..

в задният ти двор! Радвай се!

Като гледам г-н Диксън и се сещам за един потенциален собственик на ЦСКА от близкото минало - Лоурънс Дейвис кралят на бизнеса с пури. Мисля си, че ще се случи абсолютно същото - големи обещания и накрая абсолютно нищо. Нека да спрем да се заблуждаваме, че ще дойде някой от майната си и ще почне да налива пари в играещите нелицеприятен и икономически губещите ни футболни клубове. Ако наистина някой иска да рискува и налее 200 милиона долара в някой отбор, ще си купи клуб от Чемпиъншип в Англия, ще го вкара във Висшата лига и евентуално ще бъде на печалба. Останалото са приказки за наивници.

Джизъса не беше ли получил сребърна сабя и Кобзон да му пее на сватбата от Рамзан Кадиров, известно лице от списъцитр на Магнитски. Няква чеченска перачница май почва.

А с нашия стадион, ко става? Тия от Подуяне ще имат преди нас и мол и нов стадион стадион... Мамка им!

Само Левски!

Schilo

Страшно миризлива работа. Казанската афера да не остане само като лек повей, пред евенуална издънка? Че, парите са мръсти, то е ясно, ама дали някой си дава сметка, че произхода им ще бъде проверен тотално? Една офшорка и край.