17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся, да видим, на кой му е по-силна ракията ! Мастика, може ли да прави туй момче? Ако може, не е за изпускане....

Взема Бобко юздите с еднолични решения :)) Да вземе да реши да се махне ще е най-добре :)

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЯХ!!!! А НЕ ПАК ЧУЖДЕНЦИ!

Може. След 20 години скапани решения, това ще да е ... със сигурност.

Предполагам треньорската дипломна работа на Младен е "как се гледа топката от близко разстояние,когато играеш с аржентинци" при онова 6:геврек през 2006

Борисов еднолично вземаше решения, подсказани му от някъде, естествено. Петков - същата работа.Еднолично, с ръчичка на едното ушенце с микрофона в него. Защо Перукан да не взема и той еднолични решения? Нали си му е бащиния.Надвил си е на масрафа, на салфетките, на чалгията. Уредил си е отрочето - кво повече да искаш? Не, ВЕ ИСКАМ МИХАЙЛОВДА СИ ТРЪГВА. иСКАМ ДА ОСТАНЕ И ДА ГО ТРЪГНАТ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ! Послесъд, присъда и затвор. Това му желая от сърце!

Не е от треньора, Перука... Футболисти нямаме!! Ако ще да наемеш Гуардиола, Моуриньо, Конте, Клоп и сър Алекс Фъргюсън всички накуп - с тези играчи това е положението!!! Погубихте футбола в България с некадърното си управление!! Махайте се вече, дайте път на младите и умните!!

Италианците са най-добри треньори, а и като манталитет са близки до нас. Неслучайно в успешен спорт като волейбола, често треньори са ни жабари. По тази причина добър избор са Конте, Анчелоти и Капело. Както и практикуращите прагматичният италиански стил Моуриньо и Синеоне (те не са италианци, но са завършили за треньори в Италия, както или са играли там или били треньори в Калчото).

Жорка, аз със италиански треньор български отбор не съм видял да прокопса. Точно във волейбола са най-яловите им изяви.

Ако перукан милее эа футболът ни то той да се маха с цялата свинщина около него

Ха, заради перукан и другите боклуци в БФС няма нито една произведена млада надежда от ДЮШ години наред, сега тоя наглец щял взема Кръстаич за треньор. И какво ще тренира сърбина-татуираните ни балерини, дето всичките са некадърни мамини синчета?

Нямам против сърбина, но и той ще се провали. Всъщност, който и да е треньор в тази ситуация би се провалил, ако ще и господ на треньорите да е. Докато не се промени изцяло системата още от основата и детските отбори и да се работи наистина дългосрочно и целенасочено - все ще излизат глупави и неподготвени (и тактически, и физически, и психически, и образователно) футболисти. А само с такива - резултатът може да бъде само един...свидетели сме в момента.

Венци Стефанов не е в изпълком

Перукан трябва да го е напил, преди да му е предложил да стане национален селекционер. Иначе кой нормален треньор ще се навие да стане треньор на тази разпасана команда.

Е те такъв ще се навие..

Клоп или Гуардиила да докара, резултатът ще е все същия. Треньорът е само ваксата на ските. А тука ски няма, сняг няма, дори писта няма.

Абе треаше направо да се самоназначи и за треньор или да сложи Лечков и никой нищо да не може да им каже. Деееба и пияндетата не се наядоха

Не му е за първи път- За Матеус знаем защо дойде- бе закъсал за пари, а не дойде да ни оправя футбола... Поне половината от треньорите бяха по линия "помощ от приятел в нужда", а не поради качество...

Това може би е предпоследния грешен ход на перуката,последния ще бъде при Бай Ставри, без вазелин.

То хубаво да рекламирате това, за което пишете, ама от лизане на задници и писане на глупости, сме стигнали до дъното... Губите връзка с реалността...фалшиви новини и анализи, само някой да обърне внимание на идиотията, която сте написали...

Най -доброто за и от перуката е да бъде настанен при Бай Ставри за схемите и нелегалните залози в БГ футбола и там групи фенове да се наслаждават на перуката му отзад.Вечно пияния малоумник е част от глутницата на гърбавите крадливи чакали на еднокнижника Боци и групата на кърджалиите грабители на свои и чужди на тройният доносник гимнастичката с обръчи Агент Сава

Цитат: "Михайлов на няколко пъти в своето управление взима нещата в свои ръце, гневен от развитието на нещата, обикновено точно в националния отбор. По подобен начин дойде и Лотар Матеус, както и Краси Балъков - лични решения на първия човек във Футболния съюз." Двата най-абсурдни треньора които сме назначавали. И с това се хвали. Този треньор няма да знае и нашите играчи и поне в началото сигурно ще му редят отбора. Сигурно ще се отчае от качеството - заслуга на Боби Михайлов. Може и да постигне измъчена победа у дома над Гибралтар. Когато играхме с тях бяха номер 203 в ранглистата на ФИФА с под 34 хиляди население. Ние 1995г. по едно време сме номер 8 в ранглистата. А с Боби Михайлов сме стигали до номер 96 - негативен рекорд. 2004 сме на европейско, но 2005 идва Боби Михайлов и край. Всички наши съседи са пред нас в ранглистата на ФИФА, а за Балканите изпреварваме още Косово - засега. И те ни биха в София 3:2. Гибралтар и Косово са просто двата най-нови члена на ФИФА. И съм сигурен, че и Косово ще ни изпревари.

Михайлов отдавна няма добри попадения. Освен може би с алкохола. И най добрия треньор в света да дойде, все тая. Футбола ни е съсипани то от един бивш велик вратар.

Чак велик бивш вратар…Хвана 2 дузпи, иначе на клубно ниво, игра за посредствени отбори.

Чак пък от него...да, и той участва активно, но причините са доста по-дълбоки и отдавна от един Боби Михайлов. А какъв футболист е бил - няма никакво значение сега ... много радост е носил, но това е било в друг живот преди 30 г.

Колкото и голям специалист да е, ние нямаме футбол.

Как ще ни оправи бакиите в младежките школи - там кога ще се назначат такива като Кръстаич, да не им пука за парите, за да налагат истински перспективните, а не куци магарета с пари?

Перуци ще получава ракия в промишлени количества след това назначение.

То те са ги снимали с този треньор в такова заведение за алкохол.