Критики към Рони О`Съливан след най-драматичния ден на световното

Ракетата обаче поведе с 6:2 след първата сесия във финала и докосва титлата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие кога я писахте тази статия? Снощи свършиха 10 на 7 за Съливан.

tonk11

Тия дни. За коледа.

plachkovtzi binagi shte ima ,a koito si moje ,si go moje.dano da vzeme 6 titla ,ta togava plachkovtzite da gi napravi poserkovtzi.

Най-големия е разбира се и чест му прави,че играе още и съвсем не е изгубил интерес. Книгата му "Бяг" дава много ясна представа,който я е чел знае за какво става въпрос.

слабостта на Рони е в това ,че се изнервя ако противника му започне да забавя ударите си и повечето го знаят и умишлено го правят.е не винаги се получава тяхното, но и Рони се консултира с психиатър за този си проблем, защото и той го знае че при такова развитие със бавене на играта Рони губи интерес и лесно може да го победят.но понякога забавянето изиграва лоша шега на този който го прави.

Това е джентълменски спорт. Рони е най-зрелищиния играч и може би сред най-талантливите. Играе бързо, с повърхностна тактика. Интересен е за по-общо познаващите снукъра и на моменти дразнещ за тези, които са по-навътре. Проблемът с него е, че се е взел много на сериозно, станал е надменен и вискомерен. На мен лично това не ми допада, въпреки, че съм му фен. Добрият спортист е едно, добрият човек съвсем друго. Добър спортист е, да.

Всеки има право на мнение дали опонентите са му силни или слаби. Това би трябвало да ги мотивира за да му покажат на Съливан че са силни и греши, като го побеждават. Или поне като го накарат да се изпоти здраво за да ги победи тъй като все пък е един от най-добрите в този спорт за всички времена. От друга страна това че уж с начина си на игра показвал неуважение е пълна глупост. Играе по този начин защото може и ако Селби беше спечелил нямаше да прави подобни изказвания. никой не му пречи да играе по същия начин стига да може.

беше доста изостанал и щеше да оправдае поредната загуба, която вече виждаше, с тези безумни изпълнения ,но Селби сбърка в няколко последователни фрейма детински и помогна на Рони да се върне в мача.

едва стигна финала,тръгнал да кометира другите......

Ами стигна финала играейки на 50% от възможностите си ,което доказва че е прав за слабаците!

Не разбрах критиките за изказването на Рони за младите ли са? Щото е на 100% прав. Има 20 дъртака на по 40-44-48 години в топ32. Дъ фааак?!?!?! Умира този спорт

Рони многократно е наказван за съмнителни / разбирай продадени / резултати и това е факт. На това винаги и във всички времена му се е викало КОРУПЦИЯ , пък вие пак му се възхищавайте и блъскайте минуси. Наздраве!

Аз не го харесвам и това не променя факта, че си писал пълни глупости и лъжи.

содом

Глупости и лъжи си написал ти, питай букмейкърите защо са толкова внимателни с коефициентите за мачовете на Рони, ама по лесно е тролиш.

Селби, в кой правилник пише с колко км/ч трябва да се движат топките това да не ти е шофиране в градски условия

Изказал се Селби, а като бави по 30-40 сек собствените си удари да накъса играта на Рони не казва нищо нали? Паднал си признай си че си по-слаб да те уважават сега си като да не казвам ...

Рони приятели е и най-продажния и това е доказано многократно през годините , но вие навярно тогава сте били много малки.

Глупак!!!

Рони- най-големият!

Давай напред , Рони !