17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна се говореше, че има проблем с пподновяването на договора. най-вероятно не се е навил на финансовите условия. успех.

Ужас Русев го мачка :)

Това шоу за идиоти няма току-така да загине. Много се изтъркаха явно сегашните звезди, та ще ги подменят с нови и простотиите ще продължат. Ще видите!

От една страна това е хубава новина - нещо като видов ден за този еничар, забравил откъде е тръгнал. Искам да припомня на колегите, че кариерата на този "идол" в света на кеча тръгва като се представя за руснака Русев - тъмно и зловещо лице за пред американците, някакъв типаж, който иска да унищожи света. Когато на интервю ги питат дали е българин, той категорично отрича.. О, колко е отдаден на кариерата си, нали?! Никога не говори български, вероятно е "забравил" езика ни. В кеча го ползват за масовка, постоянно е бит, унижаван и поставян на място от "добрите хамериканци". Нещеш ли изведнъж " руснака" Русев в кеча

... се превръща в българина Русев. И отновое бит и унижаван като злодей от добрите хамерикански кечисти. В последно време чак му придават малко по-човешко лице, вероятно защото организаторите се сетиха, че българите все пак сме им съюзници. Та искам да ви кажа, че този човек е продал себе си и душата си за пари, и много отдавна е скъсал с всичко българско в него! Статиите за него са излишни и безполезни..

Ти си пълен малоумник. Кечът е шоу, сценарий, филм. Русев винаги е бил българин и е говорил на български. Бе и трикратен шампион на федерацията. Еничар си ти и гламавата ти майка, дето те е изтърсила.

По света има стотици милиони курви!... Кого лъжете вие?

Тц Тц, щом и винс макмен го удари кризата

РУСЕВ УДРЯ!!! РУСЕВ МАЧКА!!!