17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

пукат гуми, ама слизаме с баджанака и си ги ссменяме кротко, па досегаш не сме закъснеали за раота като се пуснеме напрао по Цар Бориз към Центъро на съседнио град. И вечер па обратно прес Владая към Мошино......

Не е първа издънка за Пирели но преди време Ботас и Хамилтън спукаха гуми в едно състезание.тогава Люис успя да завърши.Има какво да се разследва:и двамата спукаха задна лява гума.Трябва да изчакаме разследването на Пирели.Добре че не се пребиха и не стана по голям сакатлък.

Имах щастието да гледам Ф1 от началото на 90те и спрях към 2005а. Друг спорт беше тогава.

Да, тогава имаше истински състезания. След 2012-та не съм гледала, стана скучно.

Монопола в каквото и да е, където и да е , когато и да е води неизменно все до този резултат . Отделно от това Пирели НИКОГА не са били по-добри от Мишелин при правенето на гуми. Добрали са се по “някакъв начин” до договор за изключителен( единствен) доставчик на гуми за F1 -но това НЕ ги прави по-добри .

аф

Добре си сложил в кавички “някакъв начин”. Ясно е, че този начин е плащане, както всъщност се случва и на много други места, включително и с лобирането за ваксините, да ме прощавате за отклонението от темата.