Коментари - Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона | Корнер.dir.bg
назад

Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона

Германецът дари фланелката на федерацията, а не я даде на търг за пари

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Ако спеше под мостовете на Берлин, нямаше да се сети да дарява фланелката и да го сочат с пръст че е направил голям жест към аржентинския народ.

Маратона може да беше пияница, наркоман, измамник, нисък, наднормен и ходеше по жени. Но беше играч та дрънка и всички знаем че най-добрия.

Ако беше най-добрият нямаше да играе с ръка.

Голям жест! Велик! Браво на Матеус!

Големите винаги ще бъдат големи. Матеус Марадона символи на истинския футбол от 80те години. Сега сега просто няма истински футбол.

Големи играчи. Маратона го победи на финала 1986, Матеус го победи на финала 1990. Даже Матеус тогава май вкара дузпата за 1:0, така и завърши мача.

Бреме вкара дузпата.

Финала 1990 си го спомням. Дузпата трябваше да я бие Матеус, който беше стандартният изпълнител. Но се ската и се наложи да я бие защитника Андреас Бреме. След мача Матеус обясняваше че му се били развързали бутонките и затова не я бил. Германия би Аржентина с 1:0 с тази дузпа и стана СШ.

Гола го вкара Андреас Бреме от дузпа!

които те харесват и милиарди, на които нищо лошо не си направил, а напротив чували са ти името поне веднъж с хубаво, не е редно да се обаждате негативно по темата. Вижте си там джуджи вожда, разплака десетки милиони, вкара милиарди в криза и разходи, ще го споменава половин планета с пожелания "да пукне дано" , там пишете, не под някакъв беден човечец, станал известен футболист за кратко и останал завинаги звезда в този спорт.

Кралят на футбола по това време се наричаше Диего Марадона. Той имаше сърце, което туптеше по неповторим начин заедно с милиони фенове . Имаше душа, която милиони хора поемаха на крилете на своите души. Диего Марадона беше велик играч по футбол и няма никакво значение колко лошо и колко добро може да се изпише за него. Даже няма значение колко гола вкарал. Той беше сърцето и нашата душа. Лотар Матеус е постъпил много далновидно като я дарява на аржентинците. Този жест няма цена.