Коментари - Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона | Корнер.dir.bg
назад

Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона

Германецът дари фланелката на федерацията, а не я даде на търг за пари

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Легендата Матеус върна на аржентинския народ култов екип на Марадона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Кралят на футбола по това време се наричаше Диего Марадона. Той имаше сърце, което туптеше по неповторим начин заедно с милиони фенове . Имаше душа, която милиони хора поемаха на крилете на своите души. Диего Марадона беше велик играч по футбол и няма никакво значение колко лошо и колко добро може да се изпише за него. Даже няма значение колко гола вкарал. Той беше сърцето и нашата душа. Лотар Матеус е постъпил много далновидно като я дарява на аржентинците. Този жест няма цена.

Стига сра по форума бастун сплескан. Бегай глътай апчетата и легай.

Ганя ... шмекерлъка е бил част от играта, за това е била велика. Все още се говори за "божията ръка"! В днешно време - вар и айдееее! Резултатът е резултат, бития-бит и така нататък. Да - така е честно, но я няма тръпката! Колкото до Гейлардо - на последък момчето не му дават дузпи и спря да плонжира. Не, че си го няма в кръвта де!

Фекален отпадък си

Фе…::кал….но отпадъчен си ,Ганьо

които те харесват и милиарди, на които нищо лошо не си направил, а напротив чували са ти името поне веднъж с хубаво, не е редно да се обаждате негативно по темата. Вижте си там джуджи вожда, разплака десетки милиони, вкара милиарди в криза и разходи, ще го споменава половин планета с пожелания "да пукне дано" , там пишете, не под някакъв беден човечец, станал известен футболист за кратко и останал завинаги звезда в този спорт.

Големите винаги ще бъдат големи. Матеус Марадона символи на истинския футбол от 80те години. Сега сега просто няма истински футбол.

Голям жест! Велик! Браво на Матеус!

Големи играчи. Маратона го победи на финала 1986, Матеус го победи на финала 1990. Даже Матеус тогава май вкара дузпата за 1:0, така и завърши мача.

Маратона може да беше пияница, наркоман, измамник, нисък, наднормен и ходеше по жени. Но беше играч та дрънка и всички знаем че най-добрия.

Бреме вкара дузпата.

Финала 1990 си го спомням. Дузпата трябваше да я бие Матеус, който беше стандартният изпълнител. Но се ската и се наложи да я бие защитника Андреас Бреме. След мача Матеус обясняваше че му се били развързали бутонките и затова не я бил. Германия би Аржентина с 1:0 с тази дузпа и стана СШ.

Ако беше най-добрият нямаше да играе с ръка.

Ако спеше под мостовете на Берлин, нямаше да се сети да дарява фланелката и да го сочат с пръст че е направил голям жест към аржентинския народ.

Гола го вкара Андреас Бреме от дузпа!