Коментари - "Левски" търси купувач на халф от Нидерландия след едва 7 мача | Корнер.dir.bg

Коментари - "Левски" търси купувач на халф от Нидерландия след едва 7 мача | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

прасетата са награбили много. ще дават и ще грабят още. ще се правят на благодетели и меценати

Прочетох заглавието "Левски си търси купувач" та се питах защо, след като подписаха със спонсор който ще налива милиони

Ей на тоя куц кон и на още 20 други малоумниците събираха левчета, за да им платят заплатите! ха.ха.ха...

Холански куц кон в обора. Кой ше го вземе? Бе бегай от тука бе!

Зурла, гледай си първата калъфка в припознатата кочина и мълчи!

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране. Само като типичен пример - няма да се учудя, ако след време изкарат, че Леефски през 2016 е бил репресиран и затова не е станал шампион – нищо че властта се чудеше как още да помогне след като даде милиони държавни пари на Евроидиотите и изгони административно половината отбори от А група. Спомняте си нали - типично за тях. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Интересно от коя чорба си.Скоро ще играете един срещу друг.Психическите отклонения се лекуват от психиатри.Като отидете на незнания стадион ще виката ЦСКА/бивш Централен дом на народната армия/ и обединен със Септември София с цел да не посети Б група.Радваите се на покрепата от БФС не без чията помощ беше създадено оранжевото чорбарско сборище и вкарана в първа лига другото ЦСКА без каквито и да е мачове и довършването на първенството във втора лига.То бива бива наглост ама тази надмина всякакви граници.Левски е бил и ще го има колкото и да дразни всички бивши зеленени найлонови чорапи и комунисти.Сега няма армия да се водят на стадиона както беше преди да водят цели роти барабар с униформите да вигат под строй за военния отбор.Като знам кой е министър на отбраната ми става тъжно за вас.Гришката скоро може и да ви зареже тъй като трябва да изкиха 25 милиона за да гепи част от Борисовата градина.Ако имате пролеми се съвржете с ЦК на БКП.Те ще ви помогнат.

Толкова милиони на данъкоплатците потрошиха през годините, за да имат заплати и футболисти като в Лудогорец и накрая едно голямо НИЩО. А освидетелстваният Тити е събирателен образ за Евроидиотите. Локо да те е нашибал в полуфиналите, а ти после на финала да се радваш гушнал Крушарски, че е спечелил купата (макар и късметлийски) срещу ЦСКА, все едно ти си я спечелил - пълно унижение и шутовщина:)))) Жалки, жалки Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ!