Лудогорец е на 90 минути от историята

Дори реми прави шампиони играчите на Павел Върба днес - за девети път поред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ще и 100 пъти да стане шампион отборът на Домуса, пак няма да има интерес към спорта футбол в Делиормана. Ето, и днес, играе се мач, който вероятно ще даде новата шампионска титла на Домуса. Но на малкото стадионче има не повече от стотина-двеста зрители. Това не е еуфория, не е и дори някакъв кой знае какъв интерес към нова шампионска титла. Защото в Делиормана няма традиции към този спорт, там имаше епохални шампиони по борба. Защо Домуса реши да прави експеримент с футбол на място, където не му е мястото...

Да бъдат толкова ако ги нямаше верните им сателити:Ботев Пд,Черно море ,Дунав ,Левски.И то не защото толкова харесват Лудогорец,а защото Домусчиев е част от шайката и разпределя порциите за собствениците.

Не бързайте, да им давате титлата, мачът дори не е започнал.

що не споменете и титлите на цецка от 50те и 60те, те също са рекорд, 9 поредни, който е на власт прави по 9, преди "партизани", сега "бизнесмени" на власт - отборът им с 9 поредни. Едно време се подиграваха там, какво не виждало едно 5 г. дете - лески шампион. Сега новият виц ще е: Какво не помни един малолетен или даже тийнейджър (че са реТко тъпи, едва ли помнят на по 5-6), хахахахахха, шопски обор шампион!!!

Колко интересен и динамичен футбол в последното десетилетие ... Прозяв.

Миналата година спечелиха титлата с полиграф ... и един култов гнусен мач на Коматево 2:0-2:3...

Не разбирам какво плюете по Лудогорец, че е купувал титли, като всяка година е в групите на евротурнирите, и дори понякога дори излиза от тях, а другите славни БГ отбори отпадат от анонимници в предварителните кръгове. Разбирам и те да постигаха такива неща в Европа и аз щях да казвам, че домуса купува титли в БГ, но не.

Това е печлната история на мутро-феодална България. Докато мутрите са на власт амфетаминовия вчесан перач на мафията и неговият селско-помашки отбор ще е винаги начело в купеното ни първенство. След време истинската класация на отборите ще изключва този срамен период в т.н. история на българския футол.

Като гледах вчера"вечното"дерби между софийските калтаци,не 9 ,а ще има 199!!!

Ха ха ха трите файтона с фенове на Немахорец ще умрат.......от кеф .....МАШАЛА ЕФЕНДИ ДОМУС

Девета поредна КУПЕНА титла от Турските братчета, задлъжнели и на държавата и на ШИШИ И ЧИЧО МУ АХМЕД АКРОБАТЧЕТО.....

Заслужено, а В цска и Левски има нещо сбъркано..