17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой е виновен за пропадането на родния футбол, това е на първо място Домуса. Защото в измислевния от него отбор на място където никога не е имало футбол преди, играят само чужди наемници, и от време на време Дяков..., но и той не е от Делиормана. Когжато там имахме десетки световни, европейски и олимпийски шампиони и медалисти в спорта борба, Разград имаше уважението на цяла спортна България. А сега - нито уважение, нито прогрес на местни футболисти, нито перспектива. Защото в мига, в който Домуса реши да приключи с нелепия си експеримент, на малкото спретнато стадионче ще тръгнат овце и крави...

Поредните титли разсипаха българският футбол! Къде виждате такъв през последните 25 години? Какво сме постигнали? Как изглеждаме в клубните турнири? А на европейски и световни първенства? Няма ни на картата, нали? Боли ме мен шапката, че Домусчиев и клубът му всяка година са шампиони. Е, и? Толкова години сме по очи, а Боби Михайлов и компания продължават да управляват!

Някой в Азия да не е заложил доста пари за шампионска титла на цесекату.... както преди време се говореше за Локомотив Пловдив..... Но пожелавам успех на Разградчани!!!!!