17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой в Азия да не е заложил доста пари за шампионска титла на цесекату.... както преди време се говореше за Локомотив Пловдив..... Но пожелавам успех на Разградчани!!!!!

Поредните титли разсипаха българският футбол! Къде виждате такъв през последните 25 години? Какво сме постигнали? Как изглеждаме в клубните турнири? А на европейски и световни първенства? Няма ни на картата, нали? Боли ме мен шапката, че Домусчиев и клубът му всяка година са шампиони. Е, и? Толкова години сме по очи, а Боби Михайлов и компания продължават да управляват!

някой е виновен за пропадането на родния футбол, това е на първо място Домуса. Защото в измислевния от него отбор на място където никога не е имало футбол преди, играят само чужди наемници, и от време на време Дяков..., но и той не е от Делиормана. Когжато там имахме десетки световни, европейски и олимпийски шампиони и медалисти в спорта борба, Разград имаше уважението на цяла спортна България. А сега - нито уважение, нито прогрес на местни футболисти, нито перспектива. Защото в мига, в който Домуса реши да приключи с нелепия си експеримент, на малкото спретнато стадионче ще тръгнат овце и крави...