17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белия заедно с Ванката Кочев обратно в "Ботев"!!! Ники Киров, а и Кочев са си наши момчета! Ники, ти ще бъдеш посрещан винаги с овации от нас!

Любо Пенев - отвратително келеме !!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Браво на Киров, отличен треньор и човек, Арда все повече всява респект и така ще бъде от тук нататък. Млади момчета БЪЛГАРЧЕТА и двама чужденци се справиха отлично срещу купчина платени охльови подпомогнати от извратен съдия. Браво Момчета, а онова чучело чичовото след три мача ще псува отново като хамалин и ще се оправдава кат е*на ученичка в училищния кенеф.

Единствено може да се срамува изпратения от Делиормана любим съдия, който цял мач накъсва играта с несъществуващи фаулове за отбора на резаците от Кържаали. Но не му се получи накрая! Коментаторите и те доста си личеше, че подкрепят "сините"

Тъп, по-тъп, супата…

Доста са се активизирали динамовци. Разбирам колко им е тежко, но такова е положението. Държавният ПРЕИМЕНУВАН два пъти скоро няма да има отбор.

Дори когато печелите губите.Вместо да се радват на успеха те пак гледат в чуждата паница.Това показва какъв комплекс имат.Малки хора жалки.Бай Ганьо.Той печели вместо да се радва той плюе по другия.Няма мъжество достойнство.Ама от свине какво да искаш.

Добре им го каза! Напред оранжевите, само литекс

Браво на българските момчета от Арда, сражаваха се мъжки срещу чуждестранен башибозук, купен от комунягите с крадени от нас пари. В комунистичедкия отбор няма нито един българин, СРАМ ГОЛЯМ

Може да се срамуваш само от себе си. Идиот.

А бе човек, единствения отбор в българия е лудогоретс които горе долу се справят най добре, сск не струва, общо сето в българия няма футбол, няма играчи.

Честита пета купа!

Лъжите повторени сто пъти. Купата е за Литекс преименуван на сска

Ето заради такива големи лъжи, повторени хиляди пъти, няма спорт у нас. Преуменуваният "Литекс" взе своята пета купа. Това е истината.

Не 111-то място, а вън от класациите ще бъдем дори! Продажни жалки журналистчета!