17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клеясали мозъци! Глина! Глинени кортове тъпаци.

"Матадора безпроблемно преодоля сърбина Душан Лайович с 6:1, 6:2" "Днес Лайович все пак открадна четири гейма от Надал" Че не можете да пишете грамотно е ясно. Че ползвате гугъл за превод и това е ясно. Но къде видяхте четири гейма за Лайович?!?

Морската "Серина" сред мъжете или ще се включи с дива карта и крясък на финала? Защо ли няма демонстративни мачове поне между жени и мъже, да видим как Женския тиранозавър ще отвее поне половината лигльовци и набедени светила? На колко от тях първият им сервис лети с 207 км/ч ? А наградният фонд - скромно за автора на идеята.

Преди години сЕри на и сестра й са играли с номер 200 при мъжете. Бие ги една след друга, докато си пие бирата. Според него, тогава мястото им при мъжете би билло някъде около 500. Т.нар. "медии" така ви излъскват мозъчетата, че не знаете на кой свят живеет, обаче, ходите гордо и напето, като "голямата работа" и ръсите мозъци изобилно, под път и над път, изобилно.

Преди колко години? По това време Серина е била на 15 г., а сестра ѝ на 17 г. Въпросният тип е победил две дечица. Искам да го видя сега срещу годзила.

Преди десетина години, когато са били на върха на възможностите си.