Майк Тайсън удря смъртоносно и на 53 години

Веган диета и убийствени тренировки са в основата на трансформацията му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който може си го може, това не се губи! Има майстори по на 90г и тренират наравно с младите.

Тайсън ще ги избие. Навремето си умишлено го отстраниха от бокса защото ги нокаутираше още в първия рунд.

"Навремето си умишлено го отстраниха от бокса защото ги нокаутираше още в първия рунд." Пълна глупост. Едното няма нищо общо с другото. Публиката пълнеше касите заради Таѝсън, дори само за един рунд.

Как с кой - естествено със Серена! Леле какъв тупаник ще спретнат и шоу за нас като тя се захване с бокс или кик-бокс след като напусне корта... А тя била удряла здраво, разправят нейни колеги и колежки. Ако той е "Динозавъра", на нея й казват "Ди Енимал".

190 паунда не са 190 килограма Не е 1.80 ами 1.78 висок Веган е бил за известно време, но вече отдавна не е И защо тренира с треньор по ММА ... може би, за да има кой да му се възхищава и свирки да му прави

Определено най-великият боксьор в тежка категория, поне за мен! 1.80, супер подвижен, буца от мускули, техничен, нокаутьор!

Освен зверските удари, с които хората го помнят, беше и забележително подвижен и техничен за категорията си. Велик боксьор, без преувеличение.

Най-великия.... плиткоумник

Велик, невероятен, но 53 са си 53. Няма нищо общо с младостта. Нека бъдем реалисти.

Да му пуснат пулевия , не мож го стигнат нашия по ринга .

Това е боксьорът, най-големия.

Велик е!

Последния истински шампион

Не изглежда щастлив , няма светлина в очите му .... "Един ден тези мускули ще изгният в земята .. , а земята в миг ще изгори .

Най-великият боксьор на всички времена!!!!