Мегаскандал: Снимаха тайно Шумахер в дома му, искат по 1 милион паунда за кадър

Семейството на легендата веднага извади съдебна забрана за публикуването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Думата е оферирам, не " офертирам"! За липсващите запетаи дори няма да се хващам! След това, няма как да взема съдържанието на статията, още повече медията, на сериозно.

Съгласен съм, че не трябва да се снима и показва като някайва Викторианска панаирна атракции. Само че съм на 1000% сигурен, че всички коментиращи тук, включително и аз сме любопитни да узнаем какво си случва с него. Това, което е направил този е отвратително и трябва да отговаря за действията си подобаващо. Обаче колкото и да уважавам личното пространство на Шуми, аз израстнах с него и неговите победи и аз искам да знам как е. Сигурно това ме прави лош човек, а сигурно и по-вероятно е да е просто човешка природа.

Много грехове има Шуми. 1.Не пожелавай жената на ближния си/Френтцен 2.Не прави мръсно на колегите си /Хил, Вилнъов,Еди Ървайн 3.Не унизявай други /Баричело, Мика Сало

Лоша съдба. Все не ми излиза от ума, че се състезава и в денят, в който почина майка му. Велик е Бог че я прибра, да не види това, което се случи с него, но и мисля, че и той прекали тогава, за едните точки и договора.

Колко ниско трябва да си паднал, че по този гнусен начин да печелиш пари за сметка на твой "приятел". (поне така пише в статията , че е близък на семейството) Такива са за затвора директно.

Как може да се печели от нещастието на близки хора а авторът да използва умалително, сякаш са приятели?! Много пошло!

Човек никога не знае какво м готви Съдбата....та и на снимащия - същото може да се случи, никой не е застрахован! Не прави на другите това, което не искаш и за себе си!!!!

Един контра иск от 1 милион за главата на папарака или сами да пуснат една снимка и по тоя начин оня духа супата.

Ш

Ей. Да. Си. Богат. Нее Лесна. Работа Защо. Неснимат. Мен

Щото си грозен па си и неграмотен

Че кой ши гледа как тайбът.

хората са абсолютни сеирджии, особено когато касаят нещастия. Външно привидно казват- оххх горкият а, вътрешно в себе си- добре че на мен не се е случило подобно нещо.

Трябва да се зачита личното пространство

Одновна функция на всяко живо( вкл. човешко) същество е да се бори за живот. За своя на първо място и също за съществата от неговата раса. Средства не се жалят, кой колкото може. В нас това е заложено, това казват инстикнтите, разумът, моралът и това е. Това прави и семейството на Шумахер, така би направило и семейството на Иванов, Димитров, Джон, Гюнтер, Цън , Пън, Мумбабе, Хасан и т.н.т. Имената са само примерни, да не търсите под вола теле. ;-)

Много е гнусно по такъв начин да правиш. И какво ако го покаже: Шумахер ще изглежда най-вероятно като всеки човек в такова състояние - на инвалидна количка или на носилка. Не мога да проумее как има такива папараци.

И какво толкова го крият?!

КАК КАКВО.ИМА ДЕБЕЛИ ДОГОВОРИ КОИТО СА В СИЛА ДОКАТО Е ЖИВ. И СЕГА ФАМИЛИЯТА ПОЛУЧАВА ПАРИЧКИТЕ.

Да го разкарват по студиата като панаирджийска мечка, за да начешат любопитството на такива като теб ли? Никакво уважение към личното пространство на хората.

Абсолютно...пълни глуповетини.

В същото време Бритнито пуска по 10 снимки на час по бозки :p за без пари! Няма справедливост на този свят!

Бе глей си Бритнито по бозки и не се занимавай със Шумахер :)

Голяма грешка, ако се беше обадил в Пик, сега това щеше да е найизвестния световен парцал :)))) но уви, не знаят з съществуването му, иначе 1 милион паунда не с много пари.

Глупчо... то добре,че са ПИК ! Иначе е пълна цензура в другите медии...разбирай НОВА БТВ И БНТ !

Ясно е, че той е фикус вече, със снимки или без снимки все тая. Ако имаше някакъв напредък, те сами щяха да го покажат.

Ако беше шофьор на тир или автобус, да ми дреме.

“ които определено биха разтърсили света, ако видят бял свят.” Е колко да го разтърсят?! Колкото осакатените украински деца или овъглените скелети на руските войници?? Трябва си няколко атомни бомби, че много дебили се навъдиха…

Още не са му похарчили парите! Манол Велев вече му изключиха тока и комунистическата му курва трябва да работи...

Ако са верни подробностите, как точно е сниман, то може да заключим, че Шумахер или е спал или не е разбирал какво прави снимащия за да му попречи. Ако приемем, че е малка вероятността да е спал, то ясно е "какво" (а не кой) е снимано. П.С. От една страна са ми противни такъв род папараци, ровещи се в личното пространство на хората и правещо го достояние на околните, но от друга, не разбирам защо е тая тайна, като Шумахер е бил публична личност и повечето от милионите си ги е заработил точно защото хората са му плащали за това.

Ако се замислим по-дълбоко, големите пари са все от чуждо нещастие. Някой все е яко бил прецакан или голяма група хора са попрецакани кой повече кой по-малко, за да се натрупа яка сума която да я прибере един тарикат или малка група тарикати или калитковци.

Шумахер кого е прецакал и на гърба на кое чуждо нещастие е направил парите си?

Щом има кадри, рано или късно ще излязат на яве. Какво толкова го крият, станалото , станало, връщане няма, като го крият като че ли ще го излекуват. Семейството му явно е извън реалноста, обидено на някого, неясно на кого и за какво. Нещастно стечение на обстоятелствата, толкова каране и то рисково във формулата, а едно падане със ските го съсипа.

Може да са направили снимка на броколи. Те май са еднакви зеленчуци.

Докато не е умрял, т.е.докато се води "жив", оттам където има участие (дялово), ще тече. Умре ли, "течовете" ще спрат. Щеше да е цинично, ако не беше толкова откровено и обективно.... От уважение, към личността му.... до сега да го бяха погребали с почести....

Много си зле бе, дяловете обикновено се наследяват, умник!

Как точно и защо кадрите "биха разтърсили света", може ли да разкаже по-подробно нещастният дираджийски писач?

Просто да го оставят на мира!!!

Бил зеленчук, бил труп....Бедни пейраси, за сто живота няма да видите това, което видя Шумахер.....жалкари, работещи за по 2000 лева макс и каращи бангии за по пет-десет бона, коментират легенда......Смях....

Страхотно защитаваш Пилето, но не вярвам твоят автопарк да е впечатляващ, още по-малко заплатата ти.

Шуми, муми, гумите надули? Обърна се колата, Опъна питалата.

A Абе нещастник, Ти до обяд мразиш себе си , а след обяд целия свят.Имаш ли изобщо разум и нещо в главата. Какво искаш да кажеш с товя кой какво е видял и ще види . Ти си жалка отрепка и изкарваш комплексите си върху хорята, за да можеш да съществуваш

Бедните изпадат в мозъчна смърт и ги умъртвяват. Богатите са само в кома. :D Шуми, да хиладиш!!!!

Без злоба, бих платил парите, които тоя гнусар иска на частни детективи да го открият и на 3-4 момци да го приведат в същото състояние като Шумахер... може и да не го снимат после...

са си виновни. Кво колкова има да се крие, правят една пресконференция казва как е и толкова...Почва да намирисва тая работа.

Направо се чудя, как няма още конспирации от типа "Умрял е, ама крият..." или "Жив е , ама се крие..." и т.н. Спомням си подобни след смъртта на Елвис, макар, че тогава конспирациите бяха само от втория вид.

Михаел Шумахер в какво състояние е и как изглежда е ясно. Отвратен съм от човека, който го е снимал и предлага оферта 1 милиона паунда. Съжалявам го/я. От чуждото нещастие да изкара пари. И да успее за друга сума - ще са му сладки ли?

Да държиш човек като зеленчук в касетка 10 години, трябва или много да го мразиш или да взимаш много пари от доживотните му договори, които биха секнали ако той е мъртъв. На никого не пожелавам такова семейство!

Жена му се жалваше, че трябвало да продаде имоти, коли, самолети, за да може да осигурява медицинските грижи за Шумахер.

Спокойно, имам много мясот за такива души!

ПИПО

"кадрите, които определено биха разтърсили света" А защо не и целият пространствено-времеви континуум да разтърсат.

И мисирките пак с УНИКАЛНО ТЪПО ЗАГЛАВИЕ..МАЗНИ НЕЩАСТНИЦИ. НЕ ВИЖДАМ НИКАКЪВ СКАНДАЛ

Защо ни занимавате с тоз господин..той вече не е нтересен..

А защо изобщо кликаш на тази новина след като господина не ти е интересен, че и коментар слагаш? Трол нещастен!

Че то всеки включая и легендите накрая завършват като трупове.По добре полужив труп отколкото напълно мрътъв

Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да ти се сбъдне!

Голяма работа като го видят на легло. Стивън Хокинг не се срамуваше .

Много е мръсно близък човек да си изкарва пари на твой гръб, без твое разрешение. А , че семейството му искат да го запазят в паметта на хората като победител-легенда, а не полужив труп, е напълно разбираемо.

Какво се занимават с човека? Да го оставят на мира.Голям зор да видиш човек , който ако не са финансовоте възможности на семейството, щеше вече да е починал. По принцип няма да бъда изненадан, ако някой ден, съпругата му, реши да материализира в пари цялото това време - може да са книги, снимки, някой документален филм. И ако сега някой успее да публикува снимки, ще падне цената на такава инициатива. Каквото и да е , редно е да бъдат оставени на спокойствие. Глупостите че имал фенове, които заслужВали да знаят какво е състоянието му, са уникални безмислици на разни вояори

Боклуци мръсни. А после, ама защо всички ни мразят журналистите и папараците.

Ти прочете ли новината? Близък до семейството е снимал а медиите са постъпили коректно и са ги информирали и са искали потвърждение и разрешение.

Меко казано срамно е да се изкарват пари на гърба на болен ... А най-лошото е че могат да се изкарват, защото е пълно с фрустрирани и със скучен живот човечета с воаьорски наклоностти, купуващи такива медии.

Лешояди. Оставете Шумахер намира.

Да проверят имало ли българи наблизо...

Некой от чистачите е българин/ка.

Тези хиени за пари и на майка си путтата ще изнесат на показ в медиите !!!!

Да оставят Шумахер и семейството му на мира. Каквито и да са причините да го "крият" - това си е тяхна работа. Ще бъде запомнен като един от най-великите в историята на Формула 1. Да, имаше си своите противоречиви моменти, но въпреки тях - беше голям.

Не виждам сензация в това и трябва да си идиот, за да платиш милиони за кадри на човек във вегативно състояние, независимо кой е той. А този, който ги е направил, просто иска пари, явно това е неговия шанс да се замогне и се пробва, където има много пари няма място за морал.

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ХЕРОСТРАТ !

Дали не е забравен? Виж какво стана с "най-страшната епидемия в историята"...

Толкова много хора потърсиха своя миг слава с тази епидемия, такива глупости наговориха и сътвориха за ПАРИ, при това уж мастити лекари, че тези снимчици изглеждат като леко непредумишлено престъпление, Херострат ряпа да яде:)

Гнусно.... Няма ли как се повдигне обвинение на фотографа?

Ако се разбере кой е бил - със сигурност ще има.

Не свършват добре тия състезатели от ф1.

Том Круз бе отишъл неотдавна на състезание от Ф1, да гледа "Мисия невъзможна". Как един му се обръща колата по таван търка се така на скорост напред и премята над предпазните гуми. На пилота му нямаше нищо. Един отишъл в Индикар нямаше такъв късмет, да се завърти напречно на пистата и да му отнесат предница, заедно с краката му.