17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бях чувал за Ивайло Гоцев (барабар Петко с Боб Аръмовците), но не ще да е интелигентен мъж с глупостите, че Тайсън Фюри бил клоун. Кога стана калайджия, кога ти почерня задника (народна поговорка). :)

Януари 2016 Чарлс Мартин печели IBF, овакантена от Тайсън Фюри. Само за го пребие Джошуа в 2 рунда Април 2016. Някой помни ли кой е Чарлс Мартин, бивш световен шампион 3 месеца? Винаги съм желал успех на Кубрат, но не харесвам как се промъква по най-лесните пътища. В дългосрочен план не си направи добра услуга. Ако спечели IBF с тези боксови умения, ще я загуби при първата защита и повече светът няма да чуе за него.

Пак намерихме слаб опонент за Пулев, после защитниците му ще кажат колко е добър и велик!

Не знам защо постоянно пишете за Пулев. То не реално нищо не се случва. Явно искате да не забравяме че съществува, некъв рейтинг да му качвате. Щял да с ебие с тоя, щял да се бие оня, бе кажете когато нещо е сигурно. И по-добре да е за боксов мач с качествен боксьор (тоя номер 78 в света е ясен) а не с някоя поредна издънка.

Хахахаа сега и видях че от 19 мача им 9 нокаута... какво да ви кажа тоя удря като жена, опааа не, като Пулята :)

само с нискокласни боксьори .....Кобра кога ще набиеш някой от ранга на Поветкин, Пркър, Усик, Джошуа, Деонтей или Фюри старши ??

Кличко и Руис ...

Никога!

Пулев в класацията на BoxRec е на 9 място, а кубинецът на 78. Пак намери на хляба мекото:). И като дойде мача за титлата на IBF ще лъснат реалностите.

Те вече са "лъснали". Реалностите - Кубрат е за трети път претендент за световната титла. "Лъснали" са за тези дето не са слепи или заслепени от хейтърлък. Интересно щеше да ми е да прочета коментарите на такива като тебе, ако Кубрат планираше мач с Руис, преди срещата на Руис с Джошуа.

За втори път ще е претендент и то само в една версия. Може да е планирал много неща, но се е боксирал само с един силен боксьор и всички помним какво му се случи.