17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да не бъдем злобни и да дадем шанс на това момче. Няма нищо лошо, че е син на един от най-великите пилоти на Формула ! Нека бъдем позитивни. Злобата и зависта поразяват този, който я изповядва!

Хайде Мик ! Стискам ти палци ! Баща ти е най-великия и ти пожелавам да го надминеш !

Първо трябва да победи убедително руския връзкар, после да подпише в топ отбор, пък трето и четвърто да се състезава с Верстапен и Льоклер. Съмнява ме, но ще е интересно.

Давай Шуми, скъсай им задниците, че бактисах от недоклатени драйвъри със супер коли!

'недоклатени драйвъри' - като руския му пишман-колега..

Напред момче! Успех!

по коя програма ще го гледаме тази година?

И тази година ще гледаме Ф1 по Диема спорт

Желая ти Успех, но преди всичко си пази здравето и Живота

Защо не кара за Ферари, като бащи си? С тези куци коне Ферари, ще е горд дори, ако успее са се класира 10-ти. Колкото и да е добър пилота, със скапана кола нищо няма да спечели. Колкото и да е посредствен, с добра кола може и да стане шампион. Добър пример за това е кариерата на баща му. Енцо Ферари е казал, аз произвежда коли, а не пилоти. Хората трябва да разберат, че колата печели състезанието.

Който е гледал документалният филм по Нетфликс, знае каква мафия, връзкарство и шуробаджанащина е там! Половината са синчета на разни милиардери и известни личности. Всички други трябва да се борят със зъби и нокти, само за шанса да бъдат забелязани! Тоя уй на снимката може да изкара един живот, само на гърба да славата на баща си. Ако па вземе и се окаже средна работа като шофоьр, ще го превъзнасят до края на дните му.

Това е естествено, щом в отбора основни спонсори са мафията на рушняците! Дано момчето си намери по-добър отбор, тоя е отписан ...

Дано отупаш че рния тъпан....

Радикализираната раста е нула без решаващата подкрепа на Мерцедес.Иначе става само да клечи по пистите и да пищи че блек лайф било метър. Не само Шумахер, но и още поне десет пилоти могат да го отупат и са го правили. Шарл Льоклер или младият Сайнц примерно ...

ако не е той. ще имат половината пари от спонсорите. После колата няма да става за нищо. Добре, че беше Рубенс да я развие.