Миладинов: Има разочарование, благодаря на България за подкрепата!

Българският плувец говори след осмото си място на финала на 100 м бътерфлай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно е това, което направи, градски ! Особено на фона на цялистния ни живот, икономика, политика, култура на народа и ширещата се идиотско-шизофренна цигания в държавата .. Само един съвет от по-стария - не приказвай много и не се фукай Преди състезание ! По-добре е да говориш повечко, но пак без да се оливаш След съзтезанието ! Не взимай пример от Кубрат пулев и това боксьорче дето “било по-добро, ама паднало”! Всимай пример от Големите, дето “си опичат работата” без много да говорят !! Така ще си и по-уважаван , нали !!

Какво се извиняш!? Зарадва ни! На 18 тодини си! Чакаме другата олимпиада! Ще ги отвееш!

Финал на олимпиада-100 м.УАУ!!!Това е супер постижение.И но в истински спорт,не някакви деривати ,с които е пълна олимпиадата!

Браво,юначе!!!На18 години ,десетина -дена без жени...То за плуване,ли да мисли за другото,ли...?

Браво другия път ще е по-добре всичко зависи само и единствено от теб и треньора ти.

Браво, момче! Това, което постигна е страшно много! Здраве и кьсмет ти желая! В бьдеще ще имаш още много успехи! Вярвам, че на следващата Олимпиада ще вземеш медал! Дерзай!

Браво момче! Ти накара двете ми деца да си нагласят алармите, за да станат в 4.30 и да те гледат! Успехи ти желая! Само нагоре!

браво на момчето. състоянието на българския спорт е толкова отчайващо, че трябва да се радваме на какъвто и да е финал. Скоро и Албания ще печели повече медали от нас. Сан Марино вече ни задмина ...

Айде сега минали ни били, просто Антоанета Костадинова се остави на рускинята и има пораженческо мислене

Нищо че не успя да вземе медал, страхотно се представи. Сега очаквам хейтърите да налазят и под тази статия и да го хейтят...