17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

След изхвърлянето на руските спортисти в спортовете се отвори голяма дупка. И ето - запълват я ! :) Сами преценете колко успешно и дали ще ви зарадват. Имайте предвид, че трансджендъри има и в художествената гимнастика ! Жените не губят, но спортът като цяло ? Ето тука: https://www.videoclip.bg/watch/967394_dozhivyahme-i-tova-muzh-v-hudozhestvenata-gimnastika "Приятно" гледане ! :) PS Трябва да си има отделни игри, както параолимпийските. Така ще бъде най-добре за всички.

Дали им свалят гащите за проверка или на честна дума?

В плувния ли са най-адекватни? Не може мъже да се състезават с жени , грозно и нечестно е!

MOK е все по зле. Олимпиадата също. Вадим щангите и слагаме сърф като спортове, сега пък и трансджендърски категории и тела ще гледаме. Медицината отдавна е в спорта, но чак да виждаме по подиумите някакви природни извращения ... Обществото на дъгата да благодари на нас хетерото, че благодарение на нас те са се родили

Психично болни управляват света!/Къдее СЗО и за какво взимат заплати

СЗО е издадет на Международен Класификатор на болестите - МКБ. В амбулаторните си листове виждаш МКБ нещо си и това е кодът на диагнозата ти по класификатора. СЗО са извадили хомосексуализма и разни други сексуални разстройства и трансжендъризма, тъй, че да няма основание да се лекува, а било свобода на личността видиш ли. За сметка на това пък за психични заболявания се считат напълно естествени психологически реакции като посттравматичния стрес, който вече е "разстройство", някоя и друга фобия и те така ... Но като цяло съм съгласна с тебе. МКБ се нуждае от сериозно ревизиране и СЗО да вземе да върши истинска работа, а не номенклатурно да лапотят мангизи от "спонсорства" и да търгуват със здравето ни срещу пари и власт.

Бойкотирайте всеки спорт, който допусне да се съзстезавате с трансджендъри. Или има само женски спорт, или няма. Това е решението. И Серина Уилямс да се провери как се е родил(а).

Изцяло нови спортни структури... Без дивотии...

ами язе избирам да ги дера на площада