17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей редактора Николай Петров, от къде научи термина "тънка засада " бе умнико- няма такова понятие.Заради такива умностина писачите като теб и реферите красотата в ъв футбола намалява от ден на ден. Толкова ли не виждате как талантливи играчи, особенно в Барцелона ПСЖ и др. вкарват в 30-40 % от случаите от засада.

Байерн толкова,ли не можаха да намерят що годе някакъв заместник на Левандовски.Тоя Чубака Мотинг се видя,че не става.А трньорът го смени чак на края.Абсолютно дърво,с нисък футболен интелект.Пълен провал на треньорският щаб в нападение. Всички други игаха на ниво.

Прехваленият Байерн. Интересният, грамотен и атрактивен футбол поднесе ПСЖ.

Луд мач и хубав футбол. Поздравления и за двата отбора за атрактивния и непредсказуем футбол. Като че ли с Левандовски можеше и да е друго, но като че ли и ПСЖ поузряха вече...Доволен съм иначе от видяното, да видим утре Клоп какво ще може да извади от торбата с фокусите...

Резултатът можеше да бъде 3:2 за единия, или другия отбор

Киборгите от Мюнхен не може все да побеждават. Особено, когато главният киборг Левандовски отсъства. От ПСЖ силно впечатление направи ди Мария с майсторски отигравания в нападение и защита

Футболът,сам по себе си е чудесна игра,но от момента в който стана професионален,ролята му е да изсмуква милиони средства от запалянковците ,които поддържа изкуствено с различни приоми! Огромна мафия жвее на промитото съзнание на фенове,които нищо не разбират къде са и как са използвани,но се чувстват силни,когато са много и така лесно чупят спортните съоръжения! Спортните журналисти разполагат с неограничено време в безсмислените си телевизионни и радио коментари,това лекари,масажисти и други съпътстващи персони са част от голямата футболна мафия! Докато тази ситуация се поддържа в страната ни, няма да има развитие и култура,ще живеем като една провалена футболна държава, с население което е поставено в безизходица и особено младото поколение ще бъде похабено Ако искаме да се освободим от тази ракова спортна мафия,следва да настъпят кардинални промени във финансирането и представянето на този специално спорт ,където се харчат милиони без никаква възвръщаемост,но от порочните реклами живеят охолно бзнесмени и социални хитреци,безжалостни към съдбата на подрастващите! От 1994 година нищо добро не е постигнато,но са изконсумирани стотици милиони ,които са отишли в джобовете на "посветените" в тази далавера. Да се опомним,българи и да се опитаме да се освободим от мафията!

Поне до момента (на почивката) - страхотен мач!

Стига да го води пак маршал Блюхер и битката да е в някое белгийско неизвестно дотогава селце...а , ето едно такова - казват му Ватерло.

може да превземе Париж за нула време.