Коментари - МВР с позиция за ЦСКА 1948 - ЦСКА: Мачът е с висока степен на риск | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболната мафия е задействана! ( като че ли до сега е спала) Вече е нагласено и платено. Оранжево-червените да са навият шампион , а сините идиоти да останат в групата, въпреки огромните си дългове.! (Старото ЦСКА беше изгонено и за по-малко дългове) Явно ЦСКА 1948 няма да се даде без бой. Затова е цялото това драпане да ги лишат от домакинство.

Що не се играе в ловедж, компромисен вариант

Нещо не излизат сметките???

Мача с Левски не беше ли рисков.Игра се в Бистрица.Полицията вместо да бяга от отговорност да си свърши работата.Това е позор за един голям отбор,да плаче,реве и по всички възможни начини да прецака по малкия отбор.Защо за някои трябва да се променят правилата докато не станат шампиони.Самите фенове на ЦСКА-София създават изкуствено напрежение.Не може феновете да манипулират едно първенство.Всички тези фенове реват срещу Левски,че са облагодетелствани,а сега искат точно същото за тях.А какво остава за останалите отбори ако и те започнат дружно да плачат.Нали за това са правилата,за да се спазват.Ако сте толкова велики ще биете ис 300 човека публика.Мисля,че в случая ви тресе голям страх,да не стане като със Септември и с Локо пловдив,че и по лошо.Стига сте плакали,поне един път спазете правилата.

Едното е Литекс -Локвеч аka ЦСКА , а другото си е ЦСКА което успя от дивизиите да се върне обратно в “А” група , както стори и локо сф

И това какво общо има с мача?

Абе вие сте със склероза всичките тука в Бг,бе!!!!!!! Във В група чий президент беше тогава на Цска??? Беше гришата!!! И даже спечелихме купата на бг !!!! Ама това се забравя естественО!!!!!!!! Онова менте дето е пералнята на бойко-ефбет пералнята на ония клошар цеката дето сега се отчита на бойко вместо черепа…

Финалът за Шампионска лига миналата година в Париж,когато мачът бе забавен с 45мин заради струпване.Установи,се че вина имат ,както организаторите ,така и УЕФА,които трябва да върнат парите за билетите на 20000 фена на Ливърпул. Мислите ли,че тук организаторите на мача ще поемат отговорността или пияният Перукан ще плати билетите?

Тая перука няма ли да изтрезнее вече

Добре знаят,че мачът е рисков.И са натопили теслата срещу ЦСКА.Спондрът така е наредил.

Не е село Бистрица. Бистрица е квартал на София. Поглъща селата с времето. Стига се с градски транспорт, като пътува през половин час, но е често тъпкано. Да, рисков е. Но е работа на МВР да се справи. За какво си получават заплатите? Да се подготви с камиони, за да арестува престъпници. Да си спомним предният мач там. Привържениците на отбора на Ганчев, трябва да ги е срам от хулиганите. А от клуба да се опитат да ги озаптят. БФС от сега да предвижда отнемания на домакинства и други наказания. Въпреки всичко трябва да се проведе там, за да се научат! ЦСКА 1948 с нищо не им е виновен, да получава отнемане на домакинство.

Не съм ходил на мач в Бистрица,но на нашия мач в Надежда от ЦСКА 1948 имаше 10-20 човека.С две таксита са на националния.

Няма значение колко са. И 0 да са. Защо домакин ще ходи на друг стадион, ако не е наказан? Ако гонеха средства от публика, самите те могат да го направят. Но нищо не ги задължава.

Правилник на БФС,където е посочено кои мачове са рискови и кой го решава това-МВР ,а не отбора -домакин или перуката.

За БФС (гнездото на корупцията) не е важно здравето и безопасността на хората! За тях е по-важно да изпълнят една поръчка срещу ЦСКА! Все пак взели са едни пари от едни "куфарни търговци"!