Коментари - МВР с позиция за ЦСКА 1948 - ЦСКА: Мачът е с висока степен на риск | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За БФС (гнездото на корупцията) не е важно здравето и безопасността на хората! За тях е по-важно да изпълнят една поръчка срещу ЦСКА! Все пак взели са едни пари от едни "куфарни търговци"!

Не е село Бистрица. Бистрица е квартал на София. Поглъща селата с времето. Стига се с градски транспорт, като пътува през половин час, но е често тъпкано. Да, рисков е. Но е работа на МВР да се справи. За какво си получават заплатите? Да се подготви с камиони, за да арестува престъпници. Да си спомним предният мач там. Привържениците на отбора на Ганчев, трябва да ги е срам от хулиганите. А от клуба да се опитат да ги озаптят. БФС от сега да предвижда отнемания на домакинства и други наказания. Въпреки всичко трябва да се проведе там, за да се научат! ЦСКА 1948 с нищо не им е виновен, да получава отнемане на домакинство.

Не съм ходил на мач в Бистрица,но на нашия мач в Надежда от ЦСКА 1948 имаше 10-20 човека.С две таксита са на националния.

Добре знаят,че мачът е рисков.И са натопили теслата срещу ЦСКА.Спондрът така е наредил.

Няма значение колко са. И 0 да са. Защо домакин ще ходи на друг стадион, ако не е наказан? Ако гонеха средства от публика, самите те могат да го направят. Но нищо не ги задължава.

Тая перука няма ли да изтрезнее вече

Правилник на БФС,където е посочено кои мачове са рискови и кой го решава това-МВР ,а не отбора -домакин или перуката.

Финалът за Шампионска лига миналата година в Париж,когато мачът бе забавен с 45мин заради струпване.Установи,се че вина имат ,както организаторите ,така и УЕФА,които трябва да върнат парите за билетите на 20000 фена на Ливърпул. Мислите ли,че тук организаторите на мача ще поемат отговорността или пияният Перукан ще плати билетите?

Едното е Литекс -Локвеч аka ЦСКА , а другото си е ЦСКА което успя от дивизиите да се върне обратно в “А” група , както стори и локо сф

И това какво общо има с мача?

Мача с Левски не беше ли рисков.Игра се в Бистрица.Полицията вместо да бяга от отговорност да си свърши работата.Това е позор за един голям отбор,да плаче,реве и по всички възможни начини да прецака по малкия отбор.Защо за някои трябва да се променят правилата докато не станат шампиони.Самите фенове на ЦСКА-София създават изкуствено напрежение.Не може феновете да манипулират едно първенство.Всички тези фенове реват срещу Левски,че са облагодетелствани,а сега искат точно същото за тях.А какво остава за останалите отбори ако и те започнат дружно да плачат.Нали за това са правилата,за да се спазват.Ако сте толкова велики ще биете ис 300 човека публика.Мисля,че в случая ви тресе голям страх,да не стане като със Септември и с Локо пловдив,че и по лошо.Стига сте плакали,поне един път спазете правилата.

Нещо не излизат сметките???

Абе вие сте със склероза всичките тука в Бг,бе!!!!!!! Във В група чий президент беше тогава на Цска??? Беше гришата!!! И даже спечелихме купата на бг !!!! Ама това се забравя естественО!!!!!!!! Онова менте дето е пералнята на бойко-ефбет пералнята на ония клошар цеката дето сега се отчита на бойко вместо черепа…

Що не се играе в ловедж, компромисен вариант

Футболната мафия е задействана! ( като че ли до сега е спала) Вече е нагласено и платено. Оранжево-червените да са навият шампион , а сините идиоти да останат в групата, въпреки огромните си дългове.! (Старото ЦСКА беше изгонено и за по-малко дългове) Явно ЦСКА 1948 няма да се даде без бой. Затова е цялото това драпане да ги лишат от домакинство.